Reklama
Těstoviny s kozím sýrem
Fotogalerie:

Těstoviny s kozím sýrem

Oldřiška Rambousková

Hlinsko
Miluju kozí sýr, skvěle chutná i voní.
Oldřiška Rambousková, Hlinsko

Ingredience

  • 400 g těstoviny
  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • hrst petrželka
  • 1 protlak rajčatový
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžička bazalka čerstvá
  • 400 ml rajčata loupaná konzervovaná
  • 1 lžíce cukr hnědý
  • 100 g sýr kozí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu. Na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku a petrželku. Přidáme rajský protlak, sůl, pepř, na plátky nakrájený česnek, bazalku, loupaná rajčata, posypeme hnědým cukrem a vše za občasného míchání necháme dusit asi 10 minut.
  2. Do hotové omáčky vmícháme uvařené těstoviny a posypeme je nahrubo nastrouhaným kozím sýrem.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Zdravé pohoštění pro nečekanou návštěvu. Martina Košařová, Plzeň
Vaříme express /28.12.13
Čína na smetaně

Čína na smetaně

Naše oblíbené nedělní jídlo.

Daniela Schachlová, Ostrava

Vaříme express /25.06.15
Pomazánka paní Koťátkové

Pomazánka paní Koťátkové

U nás nesmí chybět na svátečním stole.
Jana Alvesová, Olomouc
Vaříme express /11.04.11
Kuřecí prsa Toronto

Kuřecí prsa Toronto

Dají se připravovat i na lávovém kameni.

Iveta Bílková, Kroměříž

Vaříme express /05.08.15
Celerové placičky

Celerové placičky

Vegetariáni si je udělají bez uzeniny.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /30.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu