Reklama
Těstovinový salát s tuňákem
Fotogalerie:

Těstovinový salát s tuňákem

Květoslava Flanderová

Putim
Oblíbila si ho celá naše rodina.
Květoslava Flanderová, Putim

Ingredience

  • 250 g těstoviny
  • 1 menší konzerva kukuřice sterilizovaná
  • 1 menší konzerva hrášek sterilizovaný
  • 1 paprika
  • 5 vejce
  • 1 konzerva tuňák
  • 250 g okurky sterilované
  • 6 lžic majonéza
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka chilli

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme je vychladnout. Hrášek a kukuřici slijeme‚ papriku a okurky nakrájíme na drobné kostičky. Vajíčka uvaříme natvrdo a nakrájíme. Z tuňáka slijeme šťávu.
  2. Vše promícháme‚ spojíme majonézou a  dochutíme chilli‚ solí a pepřem.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřová panenka s bazalkou

Vepřová panenka s bazalkou

Rychlé a chutné jídlo, které je možné udělat s různou přílohou. Nikola Hyblerová, ...
Vaříme express /26.06.15
Kuřecí játra po staročesku

Kuřecí játra po staročesku

Stejně se dají připravit i králičí játra.

Petra Kuchařová, Tichá

Vaříme express /09.05.14
Šunka zapečená se špenátem a sýrem

Šunka zapečená se špenátem a sýrem

Jednoduché, ale syté a výborné jídlo z veky, šunky, sýra a listového špenátu.

Pavel ...

Vaříme express /30.09.12
Salát Wellington

Salát Wellington

Drahomíra Koudelková, Havlíčkův Brod

Vaříme express /25.02.19
Hlíva s paprikou a slaninou

Hlíva s paprikou a slaninou

Anglická slanina dokáže hlívu krásně ovonět a ještě přidá úžasnou chuť.

...

Vaříme express /25.05.17
Karbanátky s kukuřicí

Karbanátky s kukuřicí

Stačí jedna nová surovina, a je tu originální večeře.

Zdeňka Polanská, ...

Vaříme express /03.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu