Reklama
Těstovinový salát s olivami
Fotogalerie:

Těstovinový salát s olivami

Šimona Horká

Praha
Misky plné barevné a zdravé dobroty i tebe zlákají k ochutnání.
Šimona Horká, Praha

Ingredience

  • 90 g těstoviny
  • 14 ks olivy černé
  • 100 g sýr mozzarella
  • 6 ks ředkvičky
  • 1 lžička sůl
  • 1 cibulka jarní
  • 2 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny (např. motýlky) uvaříme ve vroucí osolené vodě na skus a necháme je vychladnout. Mozzarellu nakrájíme, ředkvičky omyjeme a rozpůlíme, část necháme v celku.
    Zchladlé těstoviny smícháme s nakrájenou mozzarellou, vypeckovanými olivami, ředkvičkami, olejem a trochou soli.
  2. Vložíme do misek a na závěr posypeme trochou čerstvé cibulkové natě. Podáváme s tmavým pečivem.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrová polévka

Sýrová polévka

Mám malé děti, které mají mlsné jazýčky. Sýrovou polévku se naučily jíst u babičky...
Vaříme express /21.07.08
Bleskový koláč s tvarohem

Bleskový koláč s tvarohem

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /24.03.18
Cukeťáky

Cukeťáky

Máme je ještě raději než bramboráky. Podávej se zeleninou.

Dáša Kočí, Žatec

Vaříme express /12.09.15
Frankfurtská polévka v chlebu

Frankfurtská polévka v chlebu

Když chci mým jedlíkům připravit plnohodnotné jídlo, sáhnu po receptu na tuto polévku ...
Vaříme express /30.07.09
Kuřecí mňamka z Vysočiny

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm.

Marie Šulová, Měřín

Vaříme express /14.01.13
Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Z žampionů lze vykouzlit řadu dobrot.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /14.01.14
 

Nejnovější

Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín
Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
Roláda z mořské štiky a lososa

Roláda z mořské štiky a lososa

Lehké a zdravé

Vlaďka Suchá, Orlová

Všehochuť /15.08.18
Tyrolské rösti

Tyrolské rösti

Nemáš hřiby? Vař s hlívou!

Podle receptu Zdeňky Trhalové z Karlových Varů


Všehochuť /15.08.18
Kuřecí rolka se sýrem, šunkou a pomeranči
Všehochuť /15.08.18
Jablečný dort se šlehačkou

Jablečný dort se šlehačkou

Sveží a jemný

Podle receptu Heleny Gregorové z Blanska

Sladký život /15.08.18
Utajené knedlíky

Utajené knedlíky

Hana Šátralová, Praha

Za pár korun /14.08.18
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama