Reklama
Těstovinový salát s olivami
Fotogalerie:

Těstovinový salát s olivami

Šimona Horká

Praha
Misky plné barevné a zdravé dobroty i tebe zlákají k ochutnání.
Šimona Horká, Praha

Ingredience

  • 90 g těstoviny
  • 14 ks olivy černé
  • 100 g sýr mozzarella
  • 6 ks ředkvičky
  • 1 lžička sůl
  • 1 cibulka jarní
  • 2 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny (např. motýlky) uvaříme ve vroucí osolené vodě na skus a necháme je vychladnout. Mozzarellu nakrájíme, ředkvičky omyjeme a rozpůlíme, část necháme v celku.
    Zchladlé těstoviny smícháme s nakrájenou mozzarellou, vypeckovanými olivami, ředkvičkami, olejem a trochou soli.
  2. Vložíme do misek a na závěr posypeme trochou čerstvé cibulkové natě. Podáváme s tmavým pečivem.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické Lucie Hrušková, Soběslav
Vaříme express /23.09.18
Bleskový dezert  z Lipánku, jahod a malin

Bleskový dezert z Lipánku, jahod a malin

Ovoce je lepší čerstvé, ale můžeš dát i kompotované.
Alena Vlčková, Hradec ...
Vaříme express /13.03.13
Krémové lilkové curry

Krémové lilkové curry

Tento pokrm je lehce pikantní, a proto bude gurmánským zážitkem.
Tereza ...
Vaříme express /15.12.10
Zelná s fazolemi

Zelná s fazolemi

Netradiční polévka kombinující čerstvé zelí, brambory, mrkev a červené fazole.

...

Vaříme express /25.09.16
Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Máme rádi sýry a hermelín vede! Připravujeme z něj skvělou pomazánku
Vaříme express /28.02.09
Zapečená ryba v bramborové kaši

Zapečená ryba v bramborové kaši

Kaši si můžeme připravit den předem.

Jana Kunešová, Brno

Vaříme express /13.11.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu