Reklama
Tekuté tvarůžky
Fotogalerie:

Tekuté tvarůžky

Lukáš Uher

Brno
Nezralé tvarůžky dej na pár dnů na teplé místo.
Lukáš Uher, Brno

Ingredience

  • 600 ml mléko sojové
  • 1-2 lžíce pivo
  • špetka kmín
  • 1 lžička máslo
  • 1 balení tvarůžky olomoucké
  • 1 lžíce tvaroh nízkotučný
  • 1/2 lžičky kmín

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Do mléka nasypeme kmín‚ přidáme pivo a máslo. Přivedeme k varu. Tvarůžky pokrájíme na kousky a vložíme do horkého mléka. Mícháme‚ dokud se nerozpustí (je dobré použít metličku).
  2. Tvaroh našleháme a rozdělíme do dvou misek. Na něj nalijeme polévku a posypeme ji celým kmínem. Podáváme nejlépe s celozrnným pečivem.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pórkový závin se slaninkou

Pórkový závin se slaninkou

Listové těsto se dá naplnit všemi možnými druhy náplní. Pórková vůbec není ...
Vaříme express /17.03.10
Pikantní omeleta

Pikantní omeleta

Tomáš Kudrna, Zlín

Vaříme express /25.04.18
Tilápie v bylinkovém kabátku

Tilápie v bylinkovém kabátku

Báječná ryba bez kostí!

Sabina Foltýnová, Kroměříž

Vaříme express /17.09.14
Rychlé rizoto

Rychlé rizoto

Není sice úplně pravé, ale chutná výborně.
Martina Žejdlíková, Teplice
Vaříme express /19.10.09
Salát ze surimi tyčinek a jablek

Salát ze surimi tyčinek a jablek

Předkrm, který báječně uvede hlavní chod.

Pavel Joucha, Praha

Vaříme express /26.11.16
Zahradníkovy lasagne

Zahradníkovy lasagne

Při pečení musí povrch pěkně zezlátnout.

Terezie Kouřilová, Zlín

Vaříme express /06.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu