Reklama
Taťkova blesková večeře
Fotogalerie:

Taťkova blesková večeře

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Máme rádi hamburgery, táta je umí!
Michaela Valentová,
Lázně Bohdaneč

Ingredience

  • 1 balení hamburger kuřecí
  • 4 houska
  • 1 okurka
  • 1 rajčata
  • 1 paprika
  • 1 cibule
  • dle potřeby hořčice
  • dle potřeby kečup
  • dle potřeby majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme hamburgerové maso dozlatova. Housky podélně rozřízneme, jednu polovinu namažeme kečupem a druhou hořčicí a poklademe na kolečka nakrájenou zeleninou. 
  2. Na zeleninu položíme plátek masa, pokapeme majonézou a přiklopíme plátkem housky.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí filé s rajčaty

Rybí filé s rajčaty

Koriandr si pěstuju na zahradě. Markéta Klímová, Poděbrady
Vaříme express /16.08.16
Brokolicový salát

Brokolicový salát

Jednoduchý salát, který opravdu zasytí.

Pavla Mikulášková, Pasohlávky

Vaříme express /24.10.14
Hráškové řízečky

Hráškové řízečky

Jsou výborné jen tak na zakousnutí.

Lucie Troufalová, Praha

Vaříme express /25.02.16
Platýs na citronovém pepři

Platýs na citronovém pepři

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /25.04.18
Korma z krůtího masa

Korma z krůtího masa

Korma je indický pokrm, marinuje se asi 2 hodiny.Dělá se i z kuřecího.

Dalibor ...

Vaříme express /20.07.16
Pomazánka z řepy a křenu

Pomazánka z řepy a křenu

Tato pomazánka je nejlepší v tom, že má úžasnou pikantní a osvěžující ...
Vaříme express /12.05.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu