Reklama
Tagliatelle s piniovými oříšky
Fotogalerie:

Tagliatelle s piniovými oříšky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Oříšky dodají skvělou specifickou chuť.

Lenka Šedová, Praha

Ingredience

  • 165 g těstovin
  • 60 g piniových oříšků
  • trocha olivového oleje
  • 30 g parmské šunky
  • 70 g sušených rajčat v oleji
  • 150 g špenátu
  • 20 g parmazánu
  • podle potřeby sůl
  • trocha pepře

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Těstoviny uvaříme. Na suché pánvi opražíme oříšky dozlatova. Poté k oříškům přilijeme asi lžíci oleje, přidáme pokrájenou šunku a nudličky sušených rajčátek. Restujeme 3 minuty. 

  2. 2. Přidáme špenát, který pustí šťávu, a dusíme další 3 minuty. Osolíme, opepříme a promícháme s těstovinami. Na závěr posypeme hoblinkami parmazánu.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny (16.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palačinky na slano

Palačinky na slano

Různé variace můžete vytvořit přidáním bylinek, dresinkových omáček nebo můžete ...
Vaříme express /07.06.12
Jahodová polévka

Jahodová polévka

V horkém létě je příjemně osvěžující. Studené ovocné polévky dělám často, ...
Vaříme express /17.10.11
Nudle z pánve

Nudle z pánve

U nás velmi oblíbená večeře, zdravější než z bistra.

Lucie Kokojanová, Pelhřimov

Vaříme express /08.11.12
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Hodí se ke skleničce vína nebo piva.

Iva Papežová, Teplice

Vaříme express /29.12.15
Kotlety plněné zelím a klobásou

Kotlety plněné zelím a klobásou

V této úpravě zůstanou kotlety příjemně šťavnaté. Jako příloha se hodí ...

Vaříme express /23.01.17
Zeleninovo-dýňová  polévka

Zeleninovo-dýňová polévka

Z dneska moderní dýně hokkaido, je rychlá a sytá. Stačí k obědu nebo ...

Vaříme express /10.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu