Reklama
Sýrovo-klobáskové špízy v trojobalu
Fotogalerie:

Sýrovo-klobáskové špízy v trojobalu

Vladimíra Machková
Vladimíra Machková
Frýdek-Místek

Ke špízům je výborná bramborová kaše a jakýkoliv zeleninový salát, dejte si třeba i tatarskou omáčku.

Vladimára Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 300 g tvrdý sýr
  • 300 g klobáska
  • sůl
  • hladká mouka
  • vejce
  • strouhanka
  • cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr si nakrájíme na čtverečky, klobásku a cibuli na kolečka.

  2. Napichujeme na párátka dle libosti, poté obalíme v trojobalu a dáme smažit na pánev s olejem. 

    Je to velmi rychlý a chutný recept.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chřestové muffiny

Chřestové muffiny

Podle receptu Marcely Vodové Marcela Vodová, šéfredaktorka Stará se o chod časopisu...
Vaříme express /20.04.18
Noky s houbami

Noky s houbami

Dita Skoumalová, Praha

Vaříme express /03.10.19
‚‚Fofr‘‘ buchta

‚‚Fofr‘‘ buchta

Bez vážení je pečení tak zábavné.
Dana Drozdová, Veľká Lomnica
Vaříme express /01.08.11
Krůtí nudličky s fenyklem

Krůtí nudličky s fenyklem

Čerstvý fenykl jsem objevila teprve nedávno, tahle jemná zelenina mi učarovala.

...

Vaříme express /07.07.17
Sekaná s ďábelskými fazolemi

Sekaná s ďábelskými fazolemi

Fazole se dají jíst samotné s chlebem s chlebem nebo jako příloha k masu. Nejlepší však...

Vaříme express /03.09.12
Makarony s nivou

Makarony s nivou

Pikantní chuť sýra se k těstovinám hodí.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /24.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu