Reklama
Sýrové šulky
Fotogalerie:

Sýrové šulky

Vladimíra Machková
Vladimíra Machková
Frýdek-Místek

Sýrové šulky můžete použít ke každé příležitosti. Dokonce si je i ukládám do mrazáku a při nečekané návštěvě je použiji. Nikdo nepozná, že nejsou čerstvě udělané.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 200 g plátkový sýr
  • 100 g tavený sýr
  • 100 g pomazánkové máslo
  • podle chuti salám
  • podle chuti česnek
  • pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Plátkový sýr rozložíme na pečicí papír a necháme na pár minut zatavit v troubě. Uděláme si tak celistvý plát, který se dá jednoduše rozválet.

  2. Sýrový plát pomažeme pomazánkou. Já používám tavený sýr s pomazánovým máslem. Do jedné dávky přidáme nadrobno nakrájený salám a červenou papriku, do druhé česnek a pažitku.

  3. Zamotáme do rolády a můžeme podávat.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tatarák z olomouckých tvarůžků

Tatarák z olomouckých tvarůžků

Skvělá pochoutka při posezení s přáteli. Jana Remková, Orlová
Vaříme express /30.07.15
Drink pro horké letní dny

Drink pro horké letní dny

Díky zázvoru a bezinkám má úžasnou chuť i vůni.

Petra Papežová, Teplice

Vaříme express /31.07.16
Pomazánka z červené čočky

Pomazánka z červené čočky

Rychlé, výborné a levné.

Alena Severová, Týn nad Bečvou

Vaříme express /29.06.12
Smetanové těstoviny s kukuřicí

Smetanové těstoviny s kukuřicí

Dají se obměňovat, třeba salám dát jiný.

Monika Kořístková, Hranice

Vaříme express /26.06.14
Masové koule v rajské omáčce

Masové koule v rajské omáčce

S kuskusem jsou opravdu moc dobré.

Daniela Schachlová, Ostrava

Vaříme express /27.10.13
Caesar bageta

Caesar bageta

Osvěží i nasytí

Podle receptu Magdy Horákové z Humpolce

Vaříme express /25.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu