Reklama
Sýrové papriky
Fotogalerie:

Sýrové papriky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jde to i bez masa

Karolína Němečková, Praha

Ingredience

  • 200 g balkánského sýra nebo podobného
  • dle chuti drcený pepř
  • podle potřeby sůl (balkánský solit nemusíme)
  • 1 hrst zelených natí (petrželka, bazalka, oregano, mateřídouška)
  • 1 feferonka
  • 4 papriky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce oleje

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V misce rozmělníme sýr, přidáme pepř, popř. i sůl, jemně nasekané bylinky, utřený česnek a jemně nakrájenou nebo podrcenou feferonku.

  2. Papriky omyjeme, osušíme, odřízneme vršek, vyjmeme jaderník a naplníme sýrem. Zaklopíme odkrojenou stopkou a zajistíme je masovými jehlami nebo špejličkami.

  3. Papriky potřeme olejem a opékáme ze všech stran na grilu dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampionové špecle

Žampionové špecle

Jsou vyrobené z krupice a vajec. Veronika Muráňová, České Budějovice
Vaříme express /20.02.10
Palačinky s párkem

Palačinky s párkem

Když v lednici zbudou párky, zkus tento recept.
Lenka Bočková, Horní Rápotice
...
Vaříme express /26.11.09
Masové koule s lahodnou sýrovou omáčkou

Masové koule s lahodnou sýrovou omáčkou

Nejlepší přílohou jsou opečené brambory.

Petra Venclová, Praha

Vaříme express /14.11.16
Malinový trhanec

Malinový trhanec

Sladká omeleta s malinami a sirupem.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /22.07.17
Sýry v pivním těstíčku

Sýry v pivním těstíčku

Dělávám je, když přijdou kamarádi na návštěvu, ale přítel si je občas objedná...

Vaříme express /19.01.15
Grilovaná zeleninka

Grilovaná zeleninka

Můžeme ji použít jako přílohu nebo i jako hlavní chod.
Vaříme express /15.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu