Reklama
Sýrová ‚‚fofr‘‘ omáčka
Fotogalerie:

Sýrová ‚‚fofr‘‘ omáčka

Ludmila Vrabcová

Dolní Újezdy
Podávej nejlépe s noky nebo vařenou rýží.
Ludmila Vrabcová, Dolní Újezdy

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 1/2 lžičky vegeta
  • 4 bobkový list
  • 1 smetana
  • 4 sýr smetanový
  • 1 lžička paprika sladká mletá
  • 1/2 lžičky koření polévkové

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji os­mahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a také osmahneme. Zalijeme půl litrem studené vody, rozmícháme a přidáme vegetu a bobkový list.
  2. Přilijeme předem rozšlehanou smetanu se sýrem a sladkou paprikou, důkladně provaříme a případně dochutíme solí a polévkovým kořením.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Zdobíme je podle vlastní chuti zeleninou. Radka Vaníčková, Hodonín
Vaříme express /20.12.16
Zapečený brusinkový hermelín

Zapečený brusinkový hermelín

Podáváme ho se zeleninovým salátem.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /31.08.16
Kotlety na smetaně

Kotlety na smetaně

Rychlý slavnostnější oběd, můžeme podávat se salátem.

Lucie Kirschnerová, Praha

Vaříme express /16.03.12
Zapečené křupavé housky se žampiony

Zapečené křupavé housky se žampiony

Rychlá pochoutka vhodná k jakékoli příležitosti.  

Natalija Šuněvičová, ...

Vaříme express /02.03.16
Květákové placičky

Květákové placičky

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /26.02.18
Farfalle s lososem

Farfalle s lososem

Příjemně lehké a osvěžující jídlo.

Hana Čekalová, Praha

Vaříme express /28.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu