Reklama
Surimi pomazánka s ředkvičkami
Fotogalerie:

Surimi pomazánka s ředkvičkami

Nikola Vránová
Nikola Vránová
Paseky nad Jizerou

Tato pomazánka má hned několik výhod. Je nenáročná na připravu. Je celkem levná. Myslím, že i zdravá. A co je hlavní, všichni si na ní vždy pochutnají.

Nikola Vránová, Paseky nad Jizerou

Ingredience

  • 250 g nízkotučný tvaroh
  • 100 g pomazánkové máslo
  • 250 g Surimi tyčinky
  • tatarka, hořčice
  • 1/2 cibule
  • 5 ks ředkvičky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Surimi tyčinky i cibuli si nakrájíme nadrobno. Přidáme tvaroh a pomazánkové máslo. Ředkvičky si též nakrájíme nadrobno. Dochutíme přibližně dvěma lžičkami tatarky a dvěma lžičkami hořčice. Můžeme přidat i uvařené, nadrobno nakrájené vejce. Popřípadě pomazánku dosolíme. Necháme vychladit v lednici.
  2. Podáváme namazanou na chlebu, ozdobenou petrželkou. Pomazánku je vhodné využít také na "lehké" jednohubky. A to tak, že se pomazánka namaže na připravené nakrájené rohlíky a místo salámu se na jednohubky napíchne buď kostička sýru, nebo kulička hroznového vína.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory s bylinkovým dipem

Brambory s bylinkovým dipem

Na brambory dáme dip a posypeme je slaninou. Líba Kouřilová, Beroun
Vaříme express /12.03.17
Bramboráčky s tvarohem

Bramboráčky s tvarohem

Díky tvarohu jsou křupavé.

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /20.09.16
Krůtí játra s klobásou

Krůtí játra s klobásou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /23.11.18
Pestrá pomazánka

Pestrá pomazánka

Kamila Pertáková, Pardubice

Vaříme express /31.08.19
Hermelínová omáčka

Hermelínová omáčka

Skvělá rychlovka pro milovníky hermelínu.
Vaříme express /16.05.12
Spaghettini con tonno

Spaghettini con tonno

Použít se dá i jiný druh těstovin.

Kateřina Gajová, Brno

Vaříme express /31.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu