Reklama
Reklama
Surimi pomazánka s ředkvičkami
Fotogalerie:

Surimi pomazánka s ředkvičkami

Nikola Vránová
Nikola Vránová
Paseky nad Jizerou

Tato pomazánka má hned několik výhod. Je nenáročná na připravu. Je celkem levná. Myslím, že i zdravá. A co je hlavní, všichni si na ní vždy pochutnají.

Nikola Vránová, Paseky nad Jizerou

Ingredience

  • 250 g nízkotučný tvaroh
  • 100 g pomazánkové máslo
  • 250 g Surimi tyčinky
  • tatarka, hořčice
  • 1/2 cibule
  • 5 ks ředkvičky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Surimi tyčinky i cibuli si nakrájíme nadrobno. Přidáme tvaroh a pomazánkové máslo. Ředkvičky si též nakrájíme nadrobno. Dochutíme přibližně dvěma lžičkami tatarky a dvěma lžičkami hořčice. Můžeme přidat i uvařené, nadrobno nakrájené vejce. Popřípadě pomazánku dosolíme. Necháme vychladit v lednici.
  2. Podáváme namazanou na chlebu, ozdobenou petrželkou. Pomazánku je vhodné využít také na "lehké" jednohubky. A to tak, že se pomazánka namaže na připravené nakrájené rohlíky a místo salámu se na jednohubky napíchne buď kostička sýru, nebo kulička hroznového vína.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drink pro horké letní dny

Drink pro horké letní dny

Díky zázvoru a bezinkám má úžasnou chuť i vůni. Petra Papežová, Teplice
Vaříme express /31.07.16
Smetanové těstoviny s listovým špenátem a mandlemi

Smetanové těstoviny s listovým špenátem a mandlemi

Z čerstvého špenátu je to ještě lepší.

Monika Kupcová, Olomouc

Vaříme express /13.05.16
Tvarůžkový tataráček

Tvarůžkový tataráček

Eva Gabrielová, Milevsko

Vaříme express /22.01.19
Plněné salátové listy

Plněné salátové listy

Jednoduchá a sytá večeře.

Helena Douchová, Jihlava

Vaříme express /14.08.15
Závin s bazalkovým pestem

Závin s bazalkovým pestem

Lepší je zastudena, kdy je pesto výraznější, ale nezklame ani jako teplá večeře.

...
Vaříme express /18.02.15
Pstruh s kořením z Provence

Pstruh s kořením z Provence

Monika Buzková, Liberec

Vaříme express /02.03.18
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama