Reklama
Šunkovo-sýroví šneci
Fotogalerie:

Šunkovo-sýroví šneci

Simona Hopfingerová

Praha
Rychle jsou upečení‚ bleskově zmizí ze stolu.
Simona Hopfingerová, Praha

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 200 g šunka
  • 200 g sýr plátkový
  • 1 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

60

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na pomoučeném vále vyválíme listové těsto na plát‚ poklademe ho plátky šunky a sýra a pečlivě srolujeme.
  2. Na prkénku nakrájíme vzniklou roládu na plátky (zhruba 1 cm silné). Ty rozložíme na plech vyložený pečicím papírem‚ potřeme je vajíčkem a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
     
    TIP: Místo šunky a sýru můžeme použít také nivu‚ ale pozor, je příliš aromatická‚ proto je potřeba s ní šetřit.

Pošli recept! 12/2009 (11.11.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí tortilla

Kuřecí tortilla

Do tortilly si můžete přidat cokoliv chcete, fantazii se meze nekladou.
Vaříme express /27.07.17
Mrkvová sekaná

Mrkvová sekaná

Je to zdravější a podle mě i chutnější varianta sekané. Můžeš ji podávat ...
Vaříme express /24.05.11
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Neznám nic jednoduššího.

Petra Hlaváčková, Brno

Vaříme express /25.02.14
Šunková rolka s chřestem a máslovou omáčkou

Šunková rolka s chřestem a máslovou omáčkou

Tahle paráda musí nadchnout každého.

       Olga Zárubová, ...

Vaříme express /28.06.16
Pikantní špekáčky

Pikantní špekáčky

Výborná svačina po bouřlivé oslavě.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /09.04.16
Rybičková svačinka

Rybičková svačinka

Když se ti nechce vařit, jen zamíchej a podávej.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /23.01.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu