Reklama
Šunkové rolky s hermelínem
Fotogalerie:

Šunkové rolky s hermelínem

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno

Kousky hermelínu zavinuté v šunce, obalené v trojobalu a do zlatova usmažené.

Pavel Štrougal, Krásné Březno

Ingredience

  • 2 hermelín
  • 2 vejce
  • 100 g šunka
  • 1 lžíce podravka
  • 150 ml mléko
  • 4-6 lžic hladká mouka
  • 300 g strouhanka
  • pepř
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Hermelín rozdělíme na šest dílů a každý dílek obalíme plátkem šunky.
  2. krok2 Vejce, mléko, podravku, pepř a hladkou mouku smícháme na řidší těstíčko. Hermelínové rolky namáčíme do těstíčka a ihned obalujeme ve strouhance jako řízek. A stejně jako při obalování klasického sýra, si tento postup zopakujeme dvakrát.
  3. krok3 Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
    Jako příloha jsou vhodné vařené brambory, bramborová kaše a různé zeleninové saláty.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječné řízky

Vaječné řízky

Každého, kdo nečeká, co je uvnitř, překvapí. Jiří Knížek, Praha
Vaříme express /14.02.11
Panenka se zimním salátem

Panenka se zimním salátem

Hana Markusová,

Zlín

Vaříme express /07.01.18
Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Můžeš přidat klobásku

Podle receptu Veroniky Koblihové z Teplic

Vaříme express /25.10.18
Zapečené fazole

Zapečené fazole

Pavla Tomanová, Lutyně

Vaříme express /09.02.18
Pomazánka s tvarohem a nivou

Pomazánka s tvarohem a nivou

Bude jemnější, pokud přidáš trochu smetany.

Olga Šimperová, Rajhrad

Vaříme express /17.09.16
Papriky s mletým masem

Papriky s mletým masem

Trochu jiné než ty klasické s rýží.

Kateřina Tichá, Rokycany

Vaříme express /04.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu