Reklama
Šunkové roličky
Fotogalerie:

Šunkové roličky

Eliška Herdzinová
Eliška Herdzinová
Dolní Domaslavice

Podávej s bramborovou kaší posypanou osmaženou cibulkou.

Eliška Herdzinová, Dolní Domaslavice

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g mleté maso (mix vepřového a hovězího)
  • 2 starší houska
  • trocha mléko
  • 1 vejce
  • 2 stroužky česnek
  • 1 koření na mleté maso
  • 150 g zauzená šunka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso připravíme a ochutíme, jako když děláme karbanátky. Na každý plátek šunky dáme lžíci mletého masa‚ stočíme dva k sobě a spojíme párátky.
  2. Opečeme na pánvi a pak zapečeme v troubě 30 minut.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné žampionové kloboučky

Plněné žampionové kloboučky

Kdo má rád houby‚ tomu určitě tento recept zachutná. Zdeňka Polanská, Vsetín
Vaříme express /24.05.11
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Silvestrovské chlebíčky

Silvestrovské chlebíčky

Pomazánka vystačí na tři veky.

Tereza Neubauerová, Písek

Vaříme express /01.01.16
Koláč s balkánem a s červenou cibulí

Koláč s balkánem a s červenou cibulí

Můžeš jej posypat natí mladé cibulky.

Lucie Haklová, Příbram

Vaříme express /04.03.15
Šunka zapečená se špenátem a sýrem

Šunka zapečená se špenátem a sýrem

Jednoduché, ale syté a výborné jídlo z veky, šunky, sýra a listového špenátu.

Pavel ...

Vaříme express /30.09.12
Makarony s nivou

Makarony s nivou

Pikantní chuť sýra se k těstovinám hodí.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /24.10.12
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama