Reklama
Šunkové roličky
Fotogalerie:

Šunkové roličky

Eliška Herdzinová
Eliška Herdzinová
Dolní Domaslavice

Podávej s bramborovou kaší posypanou osmaženou cibulkou.

Eliška Herdzinová, Dolní Domaslavice

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g mleté maso (mix vepřového a hovězího)
  • 2 starší houska
  • trocha mléko
  • 1 vejce
  • 2 stroužky česnek
  • 1 koření na mleté maso
  • 150 g zauzená šunka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso připravíme a ochutíme, jako když děláme karbanátky. Na každý plátek šunky dáme lžíci mletého masa‚ stočíme dva k sobě a spojíme párátky.
  2. Opečeme na pánvi a pak zapečeme v troubě 30 minut.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajská omáčka s ovesnými vločkami

Rajská omáčka s ovesnými vločkami

Velmi rychlá a opravdu moc dobrá. Eva Skoumalová, Lipník 
Vaříme express /28.05.16
Klobásky na elektrickém grilu

Klobásky na elektrickém grilu

Marináda je opravdu hodně vylepší!

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /22.05.15
Lilková pochoutka

Lilková pochoutka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /22.07.18
Játra v omáčce s těstovinami

Játra v omáčce s těstovinami

Je to jedna z méně známých italských pochoutek.
Zdeňka Polanská, Vsetín
Vaříme express /22.03.10
Cizrnový salát s kuřecím masem

Cizrnový salát s kuřecím masem

Na všední den

Podle receptu Květy Zoubkové z Kadaně

Vaříme express /12.10.18
Zapečený sladký hermelín

Zapečený sladký hermelín

Rychlá a snadná dobrůtka.

Monika Hanzelová, Vsetín

Vaříme express /18.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu