Reklama
‚‚Šumajstr‘‘
Fotogalerie:

‚‚Šumajstr‘‘

Josef Novák

Praha
Zdravé jednoduché jídlo, které je navíc hned hotové.
Josef Novák, Praha

Ingredience

  • 250 g fazole bílé
  • špetka sůl
  • 1 cibule velká
  • 250 g slanina anglická
  • 250 g kroupy
  • 2 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole den předem namočíme. Další den je uvaříme ve vodě, ve které byly namočené, doměkka. Necháme uvařit i kroupy.
  2. Cibuli oloupeme a pokrájíme a potom osmahneme na oleji. Když zesklovatí‚ přidáme na kostičky nakrájenou slaninu. Vše smícháme dohromady a osolíme.

    TIP:
    Kdo má rád chuť a vůni česneku, nemusí se vůbec zdráhat přidat ho taky.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šneci se zelím

Šneci se zelím

Vynikající zákusek k pivu či k vínu. Petra Nováková, Kardašova Řečice
Vaříme express /07.03.14
Hrušky plněné nivou

Hrušky plněné nivou

Netradiční letní předkrm.

Hana Bílá, České Budějovice

Vaříme express /04.02.14
Mrkvové  karbanátky

Mrkvové karbanátky

Trochu jiný recept na karbanátky.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Vaříme express /11.04.15
Noky s rajčatovou omáčkou

Noky s rajčatovou omáčkou

Favoritem mezi mými rychlými jídly jsou určitě noky. Když vyberu tu správnou značku, ...
Vaříme express /10.07.13
Plněný lilek se sýrem

Plněný lilek se sýrem

Vařím sice docela rád, ale nechci u plotny trávit přehnaně času. Nedávno jsem ...
Vaříme express /03.10.08
Ryba pečená na kuskusu

Ryba pečená na kuskusu

Skvělá je také treska

Podle receptu Kristiny Radové z Benešova



Vaříme express /29.10.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu