Reklama
Reklama
Stanleyho čínská pomsta
Fotogalerie:

Stanleyho čínská pomsta

Renata Warzelová

Otrokovice
Ochutnej tuto pikantní masovou lahůdku.
Renata Warzelová, Otrokovice

Ingredience

  • Ostatní
  • 2 hrsti žampiony
  • 1 balíček nudle čínské
  • 500 g maso kuřecí
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 1 pórek
  • 1 mrkev
  • 1 cibulka jarní
  • 50 g celer
  • 2 stroužky česnek
  • Marináda
  • 1 lžíce solamyl
  • trochu cukr krupice
  • špetka pepř
  • 1 lžička kari
  • pár kapek omáčka chilli
  • 1/2 lžičky muškátový květ
  • 1/2 lžičky zázvor čerstvý strouhaný
  • worcesterská omáčka olej olivový dle potřeby
  • omáčka sojová 2 lžičky
  • 2 lžíce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Smícháme všechny suroviny na marinádu. Kuřecí maso nakrájené na nudličky naložíme do marinády na 30 minut‚ žampiony podusíme.
  2. krok2 Nakrájíme zeleninu: papriku‚ celer a mrkev na proužky‚ pórek‚ cibuli a česnek na kolečka a vše restujeme na rozpáleném oleji asi 4 minuty. Pak přendáme do misky.
  3. Čínské nudle uvaříme do poloměkka‚ scedíme a ihned bez propláchnutí je dáme na pánev s rozpáleným olejem. Smažíme na silném plameni. Nudle se začnou hned pražit‚ proto je musíme neustále míchat, jinak se připečou nebo slepí.
  4. Nakonec opečeme kuřecí maso. Když je měkké‚ přidáme k němu orestovanou zeleninu‚ žampiony a nudle a vše promícháme.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mašličky s lososem

Mašličky s lososem

Investuj do lososa a vykouzli luxusní jídlo. Zuzana Schreiberová, Hrochův Týnec ...
Vaříme express /06.12.10
Pomazánka z camembertu

Pomazánka z camembertu

Podle receptu

Zory Sýkorové z Chebu

Vaříme express /27.10.18
Krémová bramborová polévka s fenyklem

Krémová bramborová polévka s fenyklem

Klasická bramboračka se dá ještě vylepšit na mnoho způsobů. A tento je z nich ...

Vaříme express /13.06.17
Zapékané těstoviny

Zapékané těstoviny

Tento zajímavý dort je výborný i zastudena.
Růžena Marečková, Dobříš
Vaříme express /22.01.14
Rychlé kuřecí karí nudličky

Rychlé kuřecí karí nudličky

S čerstvou zeleninou budou ještě lepší.

Monika Nebojsová, Vyškov

Vaříme express /16.09.15
Křenovo-ořechová omáčka

Křenovo-ořechová omáčka

Omáčka má skvělou originální chuť.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /27.06.15
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama