Reklama
Reklama
Stanleyho čínská pomsta
Fotogalerie:

Stanleyho čínská pomsta

Renata Warzelová

Otrokovice
Ochutnej tuto pikantní masovou lahůdku.
Renata Warzelová, Otrokovice

Ingredience

  • Ostatní
  • 2 hrsti žampiony
  • 1 balíček nudle čínské
  • 500 g maso kuřecí
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 1 pórek
  • 1 mrkev
  • 1 cibulka jarní
  • 50 g celer
  • 2 stroužky česnek
  • Marináda
  • 1 lžíce solamyl
  • trochu cukr krupice
  • špetka pepř
  • 1 lžička kari
  • pár kapek omáčka chilli
  • 1/2 lžičky muškátový květ
  • 1/2 lžičky zázvor čerstvý strouhaný
  • worcesterská omáčka olej olivový dle potřeby
  • omáčka sojová 2 lžičky
  • 2 lžíce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Smícháme všechny suroviny na marinádu. Kuřecí maso nakrájené na nudličky naložíme do marinády na 30 minut‚ žampiony podusíme.
  2. krok2 Nakrájíme zeleninu: papriku‚ celer a mrkev na proužky‚ pórek‚ cibuli a česnek na kolečka a vše restujeme na rozpáleném oleji asi 4 minuty. Pak přendáme do misky.
  3. Čínské nudle uvaříme do poloměkka‚ scedíme a ihned bez propláchnutí je dáme na pánev s rozpáleným olejem. Smažíme na silném plameni. Nudle se začnou hned pražit‚ proto je musíme neustále míchat, jinak se připečou nebo slepí.
  4. Nakonec opečeme kuřecí maso. Když je měkké‚ přidáme k němu orestovanou zeleninu‚ žampiony a nudle a vše promícháme.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí placičky s mandlemi

Kuřecí placičky s mandlemi

Monika Kropáčová, Mariánské Lázně
Vaříme express /27.06.18
Střapatá placka z kedluben

Střapatá placka z kedluben

Podáváme ještě teplé s čerstvou zeleninou.

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /10.07.15
Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Mám ráda, když je rychle hotovo.

Anna Šteflová, Praha

Vaříme express /29.12.14
Rybářova pochoutka

Rybářova pochoutka

Štika má dietní maso, můžeš ji přelít i smetanovou omáčkou.

Josef Bartušek, Luka

...
Vaříme express /11.08.17
Houbový koláč

Houbový koláč

Stačí trocha hub, a večeře je na světě!

Zuzana Večerková, Jihlava

Vaříme express /05.11.13
Květákové placičky

Květákové placičky

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /26.02.18
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama