Když má člověk v rodině myslivce, má to spoustu výhod – mimo jiné i dostatek zvěřiny.
Lucie Naivertová, Ostrava
Ingredience
- 500 g srnčí kýty
- trocha soli a pepře
- podle potřeby olej
- 1 cibule
- 2 papriky
- 2 rajčata
- dle chuti kečup
- 4 porce těstovin nebo rýže
- na ozdobu čerstvé bylinky
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Maso nakrájíme na medailonky, jemně osolíme a opepříme. Dáme opéct z obou stran na rozpálený olej. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a osmažíme.
-
Mezitím si nakrájíme rajčata a papriky na malé kousky a po chvíli přidáme k masu. Podle chuti přidáme i kečup, který nám vytvoří společně se zeleninou omáčku, a restujeme doměkka. Medailonky podáváme s těstovinami nebo s uvařenou rýží ozdobené čerstvými bylinkami.