Reklama
Špízy z rohlíků
Fotogalerie:

Špízy z rohlíků

Bronislava Nytrová

Frýdek-Místek
Rychlá pochoutka.
Bronislava Nytrová, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 5 rohlíky
  • 2 vejce
  • 150 g sýr
  • 3 lžíce mouka hladká
  • 4 párky
  • kečup
  • tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Párky a rohlíky nakrájíme na kolečka, sýr na kostičky a napichujeme střídavě na špejle. Připravíme si v misce z vejce, hladké mouky a soli těstíčko, které případně rozředíme vodou.
  2. V něm obalíme připravené „špejle“ a pomalu pečeme na pánvi dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou nebo zeleninovým salátem.

Pošli recept! 8/2008 (16.7.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zbojnická svačinka

Zbojnická svačinka

Občerstvení pro malé i velké uličníky. Jana Šrámčíková, Ostrava
Vaříme express /12.01.09
‚‚Šumajstr‘‘

‚‚Šumajstr‘‘

Zdravé jednoduché jídlo, které je navíc hned hotové.
Josef Novák, Praha
Vaříme express /09.02.10
Pórková a drožďová pomazánka

Pórková a drožďová pomazánka

Podle receptu

Ivy Vrbkové z Rakovníka

Vaříme express /16.02.18
Krkovice s hlívou ústřičnou

Krkovice s hlívou ústřičnou

Hlíva příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu.

Petr Kamour, Havířov

Vaříme express /16.08.17
Vajíčková pomazánka s hráškem

Vajíčková pomazánka s hráškem

Jiná varianta vajíčkové pomazánky.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /18.08.13
špekáčkové špízy

špekáčkové špízy

Komu už se omrzely opékané špekáčky, ať zkusí tento špíz.
Veronika Poláčková, ...
Vaříme express /23.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu