Reklama
Špekáčky v kabátku
Fotogalerie:

Špekáčky v kabátku

Václav Vomáčka

Městec Králové
Dělají se nejen na grilu, ale i v troubě.
Václav Vomáčka, Městec Králové

Ingredience

  • 8 plátků slanina anglická
  • koření grilovací
  • 100 g sýr
  • 1 cibule
  • 8 špekáčky
  • paprika pálivá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupané špekáčky po­dél­ně rozřízneme. Mezi půl­ky vložíme plátek sýra, který obalíme v pálivé paprice, a přidáme dvě kolečka cibule.
  2. Špekáčky přitiskneme, obtočíme plátkem anglické slaniny a na obou stranách spíchneme párátkem. Potřeme je olejem, posypeme grilovacím kořením a grilujeme po každé straně 3 minuty. Podáváme s pe­čivem nebo brambory.

Pošli recept! 8/2008 (16.7.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Penne  s klobáskou

Penne s klobáskou

Zbyly ti někdy klobásy? Využij je na toto jídlo. Petra Gabrielová, Ústí nad Labem
Vaříme express /13.07.12
Smažené toasty

Smažené toasty

Eva Stará, Přibyslav

Vaříme express /19.04.18
Krémové lilkové curry

Krémové lilkové curry

Tento pokrm je lehce pikantní, a proto bude gurmánským zážitkem.
Tereza ...
Vaříme express /15.12.10
Zapečený květák

Zapečený květák

Můžeš ho udělat i bez masa, je také dobrý.


Ivana Černá, Praha

Vaříme express /12.04.17
Minutka po škole

Minutka po škole

Výborná pochoutka, umím ji od svého táty.

Vlastimil Jelínek, Stará Boleslav

Vaříme express /23.06.15
Grilovaná klobása s kečupovým dipem

Grilovaná klobása s kečupovým dipem

Nedávno jsem u nás v obchodě objevil tuto chutnou ostrou klobásu. Protože mám rád, když...
Vaříme express /16.12.10
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama