Reklama
Reklama
Špekáčky jinak
Fotogalerie:

Špekáčky jinak

Andrea Čvančarová Bulantová

Praha

Snadný, ale zaručený recept, zkus to!

Andrea Čvančarová Bulantová, Praha

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 špekáčky
  • 3 rajčata
  • 2 papriky
  • 1 velká cibule
  • 3 nebo 4 zbylé brambory od oběda
  • 100 ml pivo na podlití
  • 100 g sýr nebo vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky nakrojíme na špičkách do kříže jako na oheň a ještě je rozpůlíme.

  2. Klademe je do pekáčku‚ obložíme pokrájenou zeleninou‚ brambory, podlijeme a zapékáme. Ke konci pečení je zasypeme strouhaným sýrem nebo rozšlehaným vejcem. Podáváme s chlebem.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Koláč s polníčkem

Koláč s polníčkem

Velmi jednoduché a vděčné jídlo, na kterém si s přítelem vždy ...
Vaříme express /26.03.17
Pikantní směs s česnekem

Pikantní směs s česnekem

Tento pokrm je vhodný zejména pro starší lidi, kteří mají problémy se zuby.

...

Vaříme express /12.10.17
Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /23.05.18
Americano

Americano

Na party, grilování nebo posezení s přáteli.

Helena Votrubová, Karviná

Vaříme express /27.12.16
Pikantní krůtí stehýnko

Pikantní krůtí stehýnko

Je to opravdu pálivé jídlo, jen pro odvážné jedlíky.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /13.11.17
Pikantní polentová pizza

Pikantní polentová pizza

Vojtěch Vidrmann, Plzeň

Vaříme express /27.05.18
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama