Reklama
 Špalíčky z vinné  klobásy
Fotogalerie:

Špalíčky z vinné klobásy

Hana Šátralová
Hana Šátralová
Praha 9 - Čakovice

Rychlé, levné a dobré. Chutnají stejně dobře i s chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Ingredience

  • 1 kg vinná klobása
  • dle potřeby vařené brambory
  • podle chuti kysané zelí
  • 1 cibule
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vinnou klobásu nakrájíme na díly dlouhé podle velikostí plechu .Plech vyložíme papírem na pečení a narovnáme na něj kusy klobásy hezky vedle sebe.

  2. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 15 minut. Pak otočíme a dopečeme do zezlátnutí. Před podáváním nakrájíme na menší špalíčky.

  3. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kysané zelí, nakrájené vařené brambory, osolíme, opepříme a vše necháme prohřát.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vylepšená rybí pomazánka

Vylepšená rybí pomazánka

Večeře, kterou miluje celá rodina. Lucie Polášková, Vážany
Vaříme express /16.02.14
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

Je dobrá teplá i studená, to je výhoda. Chutná s bramborami ...

Vaříme express /09.09.16
Mletý steak na zelenině

Mletý steak na zelenině

Svěží křehká zelenina a šťavnaté plátky mletého masa tvoří jednoduchý, ...

Vaříme express /18.08.17
Špecle s bazalkovým pestem

Špecle s bazalkovým pestem

Dají se připravit na mnoho způsobů.

Líba Mukařová, Most

Vaříme express /18.03.13
Listové koláčky plněné paprikami

Listové koláčky plněné paprikami

Jednuduché pohoštění pro kamarády.

Zdeňka Florová, Buchlovice

Vaříme express /02.12.14
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Dobrůtka k večeři.

Hana Hlaváčková, Kratochvilka

Vaříme express /13.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu