Reklama
Špaldové kakaové palačinky s tvarohem a borůvkami
Fotogalerie:

Špaldové kakaové palačinky s tvarohem a borůvkami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pečeme na pánvi jen s kapkou oleje.

Romana Rubášová, Klatovy

Ingredience

  • Těsto:
  • 500 ml mléka
  • 2 žloutky
  • 200 g špaldové mouky
  • 2 lžíce kakaa a cukru
  • Náplň:
  • 2 tvarohy
  • 1 smetana
  • podle chuti med nebo cukr
  • dle potřeby citronová kůra
  • dle chuti borůvky

Doba přípravy

Počet porcí

11

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na těsto dobře metlou promícháme a necháme 15 minut stát, pak pečeme tenké palačinky.

  2. Tvarohy, smetanu, med a citronovou kůru ušleháme na hladký krém, kterým palačinky naplníme, a přidáme borůvky.

Pošli recept! - Speciál - Letní hity (28.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl ozdobíme jménem strávníka. František Plánička, Klatovy
Vaříme express /24.02.10
Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Do těstíčka přidej trochu bílého vína.

Katka Miláčková, Praha

Vaříme express /25.12.15
Terezčin pohár s jahodami

Terezčin pohár s jahodami

V zástěrce po mamce jde práce lehce.

Hana Bílá, České Budějovice

Vaříme express /15.07.17
Zeleninové chipsy se sýrovým dipem

Zeleninové chipsy se sýrovým dipem

Při mlsání těchto chipsů nemám takové výčitky, jako když si dám klasické ...

Vaříme express /11.08.14
Rybářova pochoutka

Rybářova pochoutka

Štika má dietní maso, můžeš ji přelít i smetanovou omáčkou.

Josef Bartušek, Luka

...
Vaříme express /11.08.17
Rolka z kapra a kapusty

Rolka z kapra a kapusty

Maso můžeš před zabalením posypat špetkou zázvoru.

Lucie Erbenová, Praha

Vaříme express /02.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu