Reklama
Reklama
Špagety s tuňákem
Fotogalerie:

Špagety s tuňákem

Helena Vebrová

Kolín
Jednoduchá večeře skoro bez práce.
Helena Vebrová, Kolín

Ingredience

  • trocha olej
  • 2 stroužky česnek
  • 1 plechovka tuňák v oleji
  • 425 ml rajčata loupaná konzervovaná
  • 1 lžíce oregáno
  • 1 lžička kapary
  • špetka sůl
  • 250 g špagety
  • 100 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na troše oleje krátce osmahneme česnek nakrájený na tenké plátky. Přidáme tuňáka, sterilovaná loupaná rajčata, oregano, kapary a osolíme. Promícháme a dusíme 15 minut.
  2. Špagety uvaříme, dáme na talíř, uprostřed uděláme hnízdo, nalijeme omáčku a posypeme sýrem.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny se šunkou

Těstoviny se šunkou

Těstoviny považuji za jedničku ve své kuchyni. Mám dvě malé děti a ty si nevybírají ...
Vaříme express /09.11.08
Jemná kuřecí pomazánka s koprem

Jemná kuřecí pomazánka s koprem

Krásně voní čerstvým koprem.

Martina Janujová, Dolní Těrlicko

Vaříme express /14.09.15
Čína s nudlemi

Čína s nudlemi

Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí.
Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /04.09.09
Kuřecí vývar s bylinkovými noky

Kuřecí vývar s bylinkovými noky

Stojí za vyzkoušení.
Helena Wiederlechnerová, Praha
Vaříme express /29.03.10
Malinové dortíčky

Malinové dortíčky

Lehké ovocné osvěžení pro horké letní dny.

Jana Satorová, Sobáčov

Vaříme express /30.08.16
Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Mám ráda, když je rychle hotovo.

Anna Šteflová, Praha

Vaříme express /29.12.14
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama