Reklama
Špagety s lečem
Fotogalerie:

Špagety s lečem

Olga Ambrožová

Brno
Doslova tě chytnou svojí pikantní chutí.
Olga Ambrožová, Brno

Ingredience

  • 500 g maso hovězí mleté
  • 1 cibule
  • 2 balení lečo sterilizované
  • 1 rajský protlak
  • 4 lžíce kečup ostrý
  • 3 lžičky paprika pálivá
  • sůl
  • pepř
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 balení špagety
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli a přidáme mleté maso. Za stálého míchání maso opečeme dohněda. Přilejeme trochu vody‚ rajský protlak‚ kečup, osolíme a okořeníme.
  2. Dusíme pod pokličkou asi 20 minut‚ podle potřeby přilejeme vodu. Až je maso měkké‚ přidáme lečo a ještě asi 10 minut dusíme. Mezitím si uvaříme špagety‚ které podáváme zalité masovou směsí a posypané sýrem.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celer se sýrem

Celer se sýrem

Neobvyklá, ale chutná a rychlá večeře. Anna Strašilová, Rohozec
Vaříme express /30.08.11
Košíčky s kuřátkem

Košíčky s kuřátkem

Pro hosty jsou mnohem lepší než jednohubky.

Radka Jirsová, Česká Lípa

Vaříme express /24.02.15
Květákový nákyp

Květákový nákyp

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Vaříme express /23.07.18
Jednoduchá krabí směs

Jednoduchá krabí směs

Velice rychlá a lehká večeře.

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /03.11.12
Sýrová omáčka s gnocchi

Sýrová omáčka s gnocchi

Niva je v ní úplně úžasná.

Kateřina Bačíková, Sulejovice

Vaříme express /05.07.15
Slepice po šumavsku

Slepice po šumavsku

Velmi levné

Slepice po šumavsku

Vaříme express /15.02.18
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama