Reklama
Špagetová pánev
Fotogalerie:

Špagetová pánev

Julie Bělohlávková
Julie Bělohlávková
Holoubkov
Rychlovka, která zažene hlad.

Ingredience

  • 1 balení špagety
  • 1 menší cibule
  • 5 nožiček párky
  • 1 menší plechovka sterilovaný hrášek
  • dle chuti koření na špegety Vitana
  • dle chuti sůl a pepř
  • 4 vejce
  • dle chuti sýr na strouhání
  • na ozdobu petrželka
  • dle chuti vegeta
  • 1 menší plechovka sterilované žempiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Špagety uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu na skus. Před vařením je můžeme rozpůlit napůl. Pro lepší chuť přisypeme do vroucí vody lžíci vegety. 

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Párky nakrájíme na kolečka a společně s cibulkou je opečeme v pánvi na rozpáleném oleji. 

  3. Uvařené špagety scedíme a přidáme do pánve k párku. Hrášek a žampiony scedíme a rovněž přisypeme do pánve. Směs ochutíme kořením na špagety, promícháme a společně orestujeme.

  4. Vejce rozšleháme, přilijeme do pánve a necháme srazit. Nakonec opepříme, přisypeme strouhaný sýr a podáváme zdobené petrželkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bleskové rizoto

Bleskové rizoto

Vařím ho kopec a mám tak jídlo na dva dny. Pavlína Heczková, Třinec
Vaříme express /04.09.09
Chalupářská omeleta

Chalupářská omeleta

Máme chalupu v Jeseníkách a při přípravě jídel často experimentujeme. Tak se jednou ...
Vaříme express /31.10.08
Jarní cibulka v sýrovém těstíčku

Jarní cibulka v sýrovém těstíčku

Jednoduché pikantní mlsání k pivu nebo k vínu.

Jana Konrádová, Strakonice

Vaříme express /11.05.14
Zapečené bramborové noky

Zapečené bramborové noky

Jemné, smetanové, ale i pikantní chuťové pohlazení.

Eliška Fuljerová, Doksy

Vaříme express /07.12.12
Tvarohové noky

Tvarohové noky

Toto velmi rychlé‚ výživné a poměrně levné jídlo milují především moje dvě ...
Vaříme express /07.06.10
Hermelínový salát

Hermelínový salát

Zaujal mě svojí jednoduchostí. Je výborný k pivečku!
Jiří Černý, Liberec
...
Vaříme express /30.07.09
 

Nejnovější

Roláda plněná uzeným

Roláda plněná uzeným

Vychytané Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /23.09.18
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /23.09.18
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama