Reklama
Špagetová pánev
Fotogalerie:

Špagetová pánev

Julie Bělohlávková
Julie Bělohlávková
Holoubkov
Rychlovka, která zažene hlad.

Ingredience

  • 1 balení špagety
  • 1 menší cibule
  • 5 nožiček párky
  • 1 menší plechovka sterilovaný hrášek
  • dle chuti koření na špegety Vitana
  • dle chuti sůl a pepř
  • 4 vejce
  • dle chuti sýr na strouhání
  • na ozdobu petrželka
  • dle chuti vegeta
  • 1 menší plechovka sterilované žempiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Špagety uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu na skus. Před vařením je můžeme rozpůlit napůl. Pro lepší chuť přisypeme do vroucí vody lžíci vegety. 

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Párky nakrájíme na kolečka a společně s cibulkou je opečeme v pánvi na rozpáleném oleji. 

  3. Uvařené špagety scedíme a přidáme do pánve k párku. Hrášek a žampiony scedíme a rovněž přisypeme do pánve. Směs ochutíme kořením na špagety, promícháme a společně orestujeme.

  4. Vejce rozšleháme, přilijeme do pánve a necháme srazit. Nakonec opepříme, přisypeme strouhaný sýr a podáváme zdobené petrželkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny jsou hotové během pár minut a dobrá večeře pro hladovou rodinu je hned na ...
Vaříme express /20.02.10
Losos s koprovým přelivem

Losos s koprovým přelivem

K lososu je opravdu skvělý.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /28.06.16
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Dají méně práce než obalovaný květák.
Veronika Malínská, Skuteč
Vaříme express /09.11.10
Sýrové brambory

Sýrové brambory

Pro dietnější verzi nahraď slaninu šunkou.

Lenka Pokorná, Benešov

Vaříme express /10.09.16
Smažený patizon

Smažený patizon

Pokud kukupujeme patizony, vybíráme menší, mají méně jadérek.

Jaroslava Štefánková,...

Vaříme express /12.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu