Reklama
Reklama
Smažený pórek
Fotogalerie:

Smažený pórek

Iva Prskavcová

Osek
Vyzkoušej tuto netradiční, ale velice chutnou úpravu.
Iva Prskavcová, Osek

Ingredience

  • 1 pórek
  • 1 lžička sůl
  • 4 plátky šunka
  • 4 plátky sýr eidam
  • 1 vejce
  • dle potřeby mouka hladká
  • dle potřeby strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Pórek očistíme, nakrájíme ho na 4 kousky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Necháme ho okapat.
  2. krok2 Každý kousek pórku zabalíme do sýra a pak do šunky a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme a jemně osolíme. Připravené kousky pórku namočíme do vajíčka a nakonec obalíme ve strouhance.
  3. Pórky smažíme v dostatečném množství oleje. Vhodnou přílohou je bramborová kaše a tatarská omáčka nebo čerstvý zeleninový salát.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní polévka

Pikantní polévka

Porce polévky ozdobíme lístky bazalky. Zuzana Fričová, Benešov
Vaříme express /06.09.16
Zapečené špenátovo-kuřecí  misky

Zapečené špenátovo-kuřecí misky

Jako příloha se nejlépe hodí čerstvá křupavá bageta.

Eliška Kajetánová, Plzeň

Vaříme express /05.11.14
Smažený chléb se zeleninou

Smažený chléb se zeleninou

Stačí, když máš doma chleby a vejce, večeře je hned hotová.

Zdeňka Sedláková, ...

Vaříme express /27.01.14
Rybí hnízda

Rybí hnízda

Ideální jsou z filé nebo z pangasia.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /25.01.15
Těstoviny s chřestem

Těstoviny s chřestem

Tento pokrm je velice rychlý a snadný na přípravu, při vaření ti stačí jen ...
Vaříme express /28.04.13
Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Milena Jančíková ml., Ústí nad Labem

Vaříme express /24.01.19
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama