Reklama
Smažený chléb se zeleninou
Fotogalerie:

Smažený chléb se zeleninou

Zdeňka Sedláková

Polička

Stačí, když máš doma chleby a vejce, večeře je hned hotová.

Zdeňka Sedláková, Polička

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 starší chléb
  • 3 vejce
  • trocha soli a pepře
  • olej na smažení podle potřeby
  • 1 cibule
  • 2 rajčata
  • 1 paprika
  • trocha hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. V rozšlehaných vejcích obalíme chléb. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

  2. Hotový chleba potřeme hořčicí a posypeme pokrájenou zeleninou.

    TIP: Je nutné použít starší chléb, který nenasaje tolik tuku.

Pošli recept! 10/2012 (3.9.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus s fazolemi

Kuskus s fazolemi

Ochutnala jsem ho u nás v čajovně. Jana Mikulová, Praha
Vaříme express /13.10.15
Špekáčky plněné sýrem

Špekáčky plněné sýrem

Pořádné chlapské jídlo, zapíjí se pivem.

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.01.15
Pečená ovesná kaše

Pečená ovesná kaše

Snídáte rádi ovesnou kaši? Zkuste si ji i upéct! Pečená kaše je zdravá varianta ...

Vaříme express /23.07.12
Pomazánka z camembertu

Pomazánka z camembertu

Podle receptu

Zory Sýkorové z Chebu

Vaříme express /27.10.18
Roláda se slaninou a krabím masem

Roláda se slaninou a krabím masem

Super s hranolky pečenými v troubě.

Ladislav Malének, České Budějovice

Vaříme express /26.10.16
Plněné papriky

Plněné papriky

Přijdou vhod, když je venku horko.
Marcela Krejčí, Velké Meziříčí
Vaříme express /04.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu