Reklama
Reklama
Smažené toasty
Fotogalerie:

Smažené toasty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Eva Stará, Přibyslav

Ingredience

  • 100 g nakládané kyselé zeleninové směsi
  • 1 cibule
  • 1 žlutá paprika
  • 4 kyselé okurky
  • 2 lžíce oleje
  • 4 vejce
  • 150 g sýra (eidam)
  • trocha soli a pepře
  • hrst nasekané pažitky
  • 8 plátů toastového chleba
  • trocha oleje na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Z nakládané zeleniny slijeme nálev a přendáme ji do misky. Cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadérek a nakonec vše společně s kyselými okurkami pokrájíme na dlouhé tenké proužky. Tuto směs smícháme s nakládanou zeleninou. Přidáme olej a promícháme.

  2. Vejce v misce našleháme, vsypeme na jemné straně struhadla nastrouhaný sýr a vše promícháme. Přidáme nasekanou pažitku, sůl a pepř.

  3. Toastový plátek po obou stranách namočíme do vaječné směsi a přendáme na talíř. Naplníme střed zeleninovou směsí, kterou předem lehce vymačkáme, aby toasty nerozmáčela. Přikryjeme druhým namočeným toastovým chlebem a lehce stlačíme.

  4. V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a obracečkou vkládáme obalené smaženky (pro usnadnění je můžeme spojit párátky). Smažíme z obou stran dozlatova.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ohnivá směs pro chlapy

Ohnivá směs pro chlapy

Kdo má rád ostré, určitě si pochutná. Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /13.06.16
Horké jablko

Horké jablko

Přijde ti k chuti na zahřátí hlavně v zimě.
Jindra Vystrčilová, Blansko
...
Vaříme express /05.01.09
Bruschetta s rajčaty

Bruschetta s rajčaty

Nech se inspirovat lahodnou italskou kuchyní, těžko ti určitě nebude.

Jitka Voláková, ...

Vaříme express /17.02.16
Salát všehochuť

Salát všehochuť

I z mála se dá udělat sváteční pochoutka.

Milada Zitová, Beroun

Vaříme express /28.10.15
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Skvělá pochoutka je na stole co by dup.
Martina Vrbová, Olomouc
Vaříme express /20.10.09
Zapečené brambory s mletým vepřovým

Zapečené brambory s mletým vepřovým

Skvělé jídlo třeba na chalupu.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /20.07.14
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama