Reklama
Smažené toasty
Fotogalerie:

Smažené toasty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Eva Stará, Přibyslav

Ingredience

  • 100 g nakládané kyselé zeleninové směsi
  • 1 cibule
  • 1 žlutá paprika
  • 4 kyselé okurky
  • 2 lžíce oleje
  • 4 vejce
  • 150 g sýra (eidam)
  • trocha soli a pepře
  • hrst nasekané pažitky
  • 8 plátů toastového chleba
  • trocha oleje na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Z nakládané zeleniny slijeme nálev a přendáme ji do misky. Cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadérek a nakonec vše společně s kyselými okurkami pokrájíme na dlouhé tenké proužky. Tuto směs smícháme s nakládanou zeleninou. Přidáme olej a promícháme.

  2. Vejce v misce našleháme, vsypeme na jemné straně struhadla nastrouhaný sýr a vše promícháme. Přidáme nasekanou pažitku, sůl a pepř.

  3. Toastový plátek po obou stranách namočíme do vaječné směsi a přendáme na talíř. Naplníme střed zeleninovou směsí, kterou předem lehce vymačkáme, aby toasty nerozmáčela. Přikryjeme druhým namočeným toastovým chlebem a lehce stlačíme.

  4. V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a obracečkou vkládáme obalené smaženky (pro usnadnění je můžeme spojit párátky). Smažíme z obou stran dozlatova.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Francouzská rybí pomazánka

Francouzská rybí pomazánka

Ovesné vločky ji příjemně odlehčí. Hana Kupková, Ostrava
Vaříme express /23.03.14
Ovocná bowle

Ovocná bowle

Hodí se na oslavy a posezení s přáteli.

Pavla Uličná, Kameničky

Vaříme express /30.07.16
Pórek pod peřinkou

Pórek pod peřinkou

Nejlepší je s bramborovou kaší.

Dalibor Marounek, Roudnice

Vaříme express /08.02.14
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Naše rodinka je prostě ‚‚polévková‘‘ a špe­nátový krém vařím ...
Vaříme express /09.04.09
Tortillky s kuřecím masem

Tortillky s kuřecím masem

Úspěch je zaručený, zatím chutnalo všem.

Tomáš Diviš, Kutná Hora

Vaříme express /25.10.15
Toasty se zelím

Toasty se zelím

Zbylo ti zelí od oběda? Udělej si ho k večeři!
Šárka Medáčková, Děčín...
Vaříme express /08.03.10
 

Nejnovější

Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy
Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /22.05.18
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Milena Kalenská, Turnov

Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující ovocná dřeň

Osvěžující ovocná dřeň

Zdena Svobodová, Frenštát

Všehochuť /22.05.18
Ovocná bowle

Ovocná bowle

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /22.05.18
Salát s grilovaným masem a nektarinkami

Salát s grilovaným masem a nektarinkami

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /22.05.18
Koláčky s jahodovou polevou a cukrovými pusinkami

Koláčky s jahodovou polevou a cukrovými pusinkami

Nelze jim odolat...

Podle receptu Karolíny Zemkové z Olomouce

Sladký život /22.05.18
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem

Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem

Skvělé s vínem

Podle receptu Pavla Zámečníka z Orlové

Vaříme express /21.05.18
Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Nejen pro ty, kdo drží dietu

Podle receptu Anety Zvoníčkové z Prahy

Zdravě a chutně /21.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama