Reklama
Reklama
Smažené krabí koláčky
Fotogalerie:

Smažené krabí koláčky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Mám problém s rybami, nechutnají mi. Vím, že jsou zdravé a obsahují pro člověka tak důležitý jód, ale nedokážu se přinutit, abych je pozřela. Objevila jsem však krabí tyčinky. Existuje mnoho způsobů, jak je připravit.
Milada Vávrová, Tábor

Ingredience

  • 1 lžíce smetana zakysaná
  • olej
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • petrželka
  • špetka paprika sladká mletá
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička worcesterská omáčka
  • 500 g maso krabí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

56 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Krabí tyčky nasekáme na velmi drobné kousky. Smícháme s ostatními surovinami. Směs důkladně zamícháme a necháme ji alespoň hodinu v lednici odpočinout. Z vychlazené směsi tvarujeme malé koláčky. Pokud je směs řídká, zahustíme ji hladkou moukou. Koláčky obalujeme ve strouhance a smažíme je na rozpáleném oleji. Podávat je můžeme teplé i studené.


Pošli recept! 7/2007 (13.6.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží Kateřina Levá, Klatovy
Vaříme express /19.08.18
Vajíčková pomazánka s kuskusem

Vajíčková pomazánka s kuskusem

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /21.11.17
Těstovinový salát s mozzarellou

Těstovinový salát s mozzarellou

Vynikající pochoutka, po které určitě kila nenabereš.
Eva Trousilová, Hředle
Vaříme express /20.12.11
Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Miluji zeleninu a  tahle polévka je  přímo vynikající !

Eliška Peníšková, ...

Vaříme express /27.09.12
Datlové balíčky

Datlové balíčky

Můžeš je podávat i bez přílohy jako jednohubky.

Silvie Laskavá, Příbram

Vaříme express /13.02.15
Kuskus s vepřovým

Kuskus s vepřovým

Dobrota, kterou si dělám často.

Martina Hejnyšová‚ Praha

Vaříme express /18.02.16
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama