Reklama
Smažené krabí koláčky
Fotogalerie:

Smažené krabí koláčky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Mám problém s rybami, nechutnají mi. Vím, že jsou zdravé a obsahují pro člověka tak důležitý jód, ale nedokážu se přinutit, abych je pozřela. Objevila jsem však krabí tyčinky. Existuje mnoho způsobů, jak je připravit.
Milada Vávrová, Tábor

Ingredience

  • 1 lžíce smetana zakysaná
  • olej
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • petrželka
  • špetka paprika sladká mletá
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička worcesterská omáčka
  • 500 g maso krabí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

56 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Krabí tyčky nasekáme na velmi drobné kousky. Smícháme s ostatními surovinami. Směs důkladně zamícháme a necháme ji alespoň hodinu v lednici odpočinout. Z vychlazené směsi tvarujeme malé koláčky. Pokud je směs řídká, zahustíme ji hladkou moukou. Koláčky obalujeme ve strouhance a smažíme je na rozpáleném oleji. Podávat je můžeme teplé i studené.


Pošli recept! 7/2007 (13.6.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Expres nočky

Expres nočky

Oběd přesně podle mého gusta. Petra Geletičová, Smidary
Vaříme express /18.04.16
Jahody v domácí čokoládě

Jahody v domácí čokoládě

Taková dobrota zůstane plná vitaminů.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /27.06.16
Kuřecí řízky s vajíčkem

Kuřecí řízky s vajíčkem

Mám ráda rychlá jídla a toto je naprosto ideální.

Vlasta Valachová, Borovany

Vaříme express /22.03.12
Gratinovaný pangas s mandlemi

Gratinovaný pangas s mandlemi

Mandlová krusta na rybě je vynikající.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /08.02.12
Hermelín z trouby

Hermelín z trouby

Chutná výborně, jako kdyby byl z grilu.
Šárka Osmánková, Tísek
Vaříme express /04.08.11
Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Kateřina Brázdová, Hodonín

Vaříme express /09.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu