Reklama
Smažené jednohubky
Fotogalerie:

Smažené jednohubky

Eva Keclíková

Písek
Jednoduchá chuťovka nejen pro návštěvy.
Eva Keclíková, Písek

Ingredience

  • 4-5 rohlík
  • 2 obdélníky sýr tavený
  • 100 g šunka
  • 4 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti česnek sušený
  • trochu paprika sladká mletá
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na kolečka‚ která namažeme sýrem. Na každý dáme kousek šunky (nebo plátek salámu).
  2. Takto připravené jednohubky obalíme v rozšlehaných vejcích, do kterých jsme přidali špetku soli, pepře, papriky a trochu sušeného česneku. Na oleji osmažíme z obou stran. Po osmažení dáme jednohubky na ubrousek‚ aby se vsákl olej. Ještě je můžeme potřít kečupem.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety se zeleninou

Špagety se zeleninou

Martina Krouhlíková, Turnov
Vaříme express /31.07.18
Plachetnice z vajec

Plachetnice z vajec

Pozvi si pár kamarádů a překvap je netradičním občerstvením.

Veronika ...

Vaříme express /03.06.16
Krůtí medailonky s povidlovou omáčkou

Krůtí medailonky s povidlovou omáčkou

Hodí se i na sváteční příležitosti.

Lenka Hlavsová, Praha

Vaříme express /22.09.16
Cuketová směs na topinky

Cuketová směs na topinky

Každý rok se nám urodí na zahradě spousta cuket. Receptů na zpracování téhle...

Vaříme express /07.09.16
Vláčný krém s čokoládou

Vláčný krém s čokoládou

I bez úmorného pečení se dá v teplém počasí pořádně mlsat!

Jana ...

Vaříme express /17.07.17
Chlapská dobrota

Chlapská dobrota

Ostrá delikatesa k pivu.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /08.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu