Reklama
Smažené bedly se sýrem
Fotogalerie:

Smažené bedly se sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 8 bedel
  • špetka jedlé sody
  • na obalení hladká mouka
  • špetka uzené papriky
  • 3 vejce
  • špetka soli
  • 1 lžíce nastrouhaného uzeného sýra nebo parmazánu
  • strouhanka
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Kloboučky bedel odřízneme od nožiček a očistíme. Mouku prosejeme, přidáme na špičku nože jedlou sodu, špetku uzené papriky a promícháme.

  2. Vejce rozšleháme se lžící nastrouhaného sýra a podle potřeby osolíme. Kloboučky bedel namáčíme do vajec se sýrem, pak do hladké mouky se sodou, opět do vajec a nakonec je obalíme v domácí strouhance.

  3. Bedly osmažíme dozlatova v pánvi na rozpáleném oleji. Po osmažení z nich papírovým ubrouskem odsajeme přebytečný tuk. Podáváme samotné, s bramborem nebo s kaší.

Pošli recept! 9/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závin s klobáskami a se zelím

Závin s klobáskami a se zelím

Je moc chutný a má krásnou barvu. Jíme ho k vínu i jen tak, jak teplý, tak...
Vaříme express /17.10.17
Mexický salát

Mexický salát

Renata Kočí, Příbram

Vaříme express /21.02.18
Pórek pod peřinkou

Pórek pod peřinkou

Nejlepší je s bramborovou kaší.

Dalibor Marounek, Roudnice

Vaříme express /08.02.14
Kuřecí játra v leču

Kuřecí játra v leču

Posílám recept na dobrou večeři.

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /06.01.17
Sýrový chlebíček s olivami

Sýrový chlebíček s olivami

Tahle dobrota mi díky olivám vždycky připomene vůni Středomoří, kde to mám moc ...

Vaříme express /31.12.16
Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Pokud máš špenátové těstoviny, je to nejlepší.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

...
Vaříme express /20.05.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu