Reklama
Slaný štrúdl
Fotogalerie:

Slaný štrúdl

Lenka Šolarová

Třebvlice
Vždycky si na něm velice pochutnáme.
Lenka Šolarová, Třebvlice

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 100 m kečup
  • 1 stroužek česnek
  • 200 g salám junior v celku
  • špetka koření dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmrazíme listové těsto. Zatím si připravíme směs, kterou budeme štrúdl potírat. Rozstrouháme salám
    a dáme ho na pánev společně s kečupem a česnekem. Okořeníme a osmahneme.
  2. Těsto rozdělíme na dva díly (budeme připravovat dva štrúdly) a vyválíme na tenoučké pláty. Oba štrúdly pomažeme směsí a zabalíme. Dáme je na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Pečeme v dobře předehřáté troubě asi 10 minut. Zdobíme kečupem či sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králičí řízky s pikantním bramborovým salátem

Králičí řízky s pikantním bramborovým salátem

Salát s čerstvou cibulkou skvěle doplňuje chuť králičího masa, je to oběd, který...
Vaříme express /26.08.13
Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku

Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku

Pikantní řízečky jsou jemné a velice chutné.

Anna Strašilová, Rohozec

Vaříme express /21.05.12
Mleté maso se zeleninou

Mleté maso se zeleninou

Zvolíme směs vepřového masa s hovězím.

Petra Kuntová, Zlín

Vaříme express /13.11.17
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Čím větší kloboučky, tím méně práce.

Pavel Štrougal, Ústí nad labem

Vaříme express /21.07.14
Kvašené kedlubnové zelí

Kvašené kedlubnové zelí

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /28.03.18
Zeleninový kari krém

Zeleninový kari krém

Velice sytá polévka, která zahřeje.

Tereza Rosová, Velké Meziříčí

Vaříme express /29.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu