Reklama
Slaný štrúdl
Fotogalerie:

Slaný štrúdl

Lenka Šolarová

Třebvlice
Vždycky si na něm velice pochutnáme.
Lenka Šolarová, Třebvlice

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 100 m kečup
  • 1 stroužek česnek
  • 200 g salám junior v celku
  • špetka koření dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmrazíme listové těsto. Zatím si připravíme směs, kterou budeme štrúdl potírat. Rozstrouháme salám
    a dáme ho na pánev společně s kečupem a česnekem. Okořeníme a osmahneme.
  2. Těsto rozdělíme na dva díly (budeme připravovat dva štrúdly) a vyválíme na tenoučké pláty. Oba štrúdly pomažeme směsí a zabalíme. Dáme je na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Pečeme v dobře předehřáté troubě asi 10 minut. Zdobíme kečupem či sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevné těstoviny

Barevné těstoviny

Poradí si s nimi i úplný začátečník. Petra Smetanová, Kroměříž
Vaříme express /16.01.11
Zapečené pizza housky

Zapečené pizza housky

Když nevím, co k večeři, dělám zapečenky.

Miroslava Loudilová, Kladno 

...
Vaříme express /10.05.16
Zelný salát

Zelný salát

Baštíme ho denně, abychom byli zdraví.
Věra Černevová, Praha 5
Vaříme express /13.08.08
Knedlíky s mletým masíčkem

Knedlíky s mletým masíčkem

Denisa Pokošová, Brno
Vaříme express /03.03.20
Šunkové rolky s hermelínem

Šunkové rolky s hermelínem

Kousky hermelínu zavinuté v šunce, obalené v trojobalu a do zlatova usmažené.

Pavel ...

Vaříme express /30.03.12
Nudličky s cuketou

Nudličky s cuketou

Když nevím, co vařit – je to snadné a rychlé.

Šárka Kadlečková, Tábor

Vaříme express /01.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu