Reklama
Slaný štrúdl
Fotogalerie:

Slaný štrúdl

Lenka Šolarová

Třebvlice
Vždycky si na něm velice pochutnáme.
Lenka Šolarová, Třebvlice

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 100 m kečup
  • 1 stroužek česnek
  • 200 g salám junior v celku
  • špetka koření dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmrazíme listové těsto. Zatím si připravíme směs, kterou budeme štrúdl potírat. Rozstrouháme salám
    a dáme ho na pánev společně s kečupem a česnekem. Okořeníme a osmahneme.
  2. Těsto rozdělíme na dva díly (budeme připravovat dva štrúdly) a vyválíme na tenoučké pláty. Oba štrúdly pomažeme směsí a zabalíme. Dáme je na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Pečeme v dobře předehřáté troubě asi 10 minut. Zdobíme kečupem či sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palačinky na slano

Palačinky na slano

Různé variace můžete vytvořit přidáním bylinek, dresinkových omáček nebo můžete ...
Vaříme express /07.06.12
Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Vydatná a sytá večeře nebo svačina.

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /28.01.16
Dušená cuketa s romadurem

Dušená cuketa s romadurem

Velice výrazná chuť sýra díky cuketě ještě vynikne.
Miroslava Brabcová, Praha
Vaříme express /13.10.11
Plněná portobella

Plněná portobella

Se skleničkou vína nemají chybu.

Jitka Dvořáková, České Budějovice

Vaříme express /07.10.15
Krkovička po farářsku

Krkovička po farářsku

Dopřejte si k obědu pořádnou flákotu.

Martina Dostálková, Srch

Vaříme express /30.01.13
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Při této úpravě se nevysuší.

Marie Broumová, Dvůr Králové n. Labem

Vaříme express /01.02.14
 

Nejnovější

Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Vaříme express /23.05.18
Hovězí karbanátky se zeleninou

Hovězí karbanátky se zeleninou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.05.18
Pampeliškový salát

Pampeliškový salát

Ivana Horáková, Rakovník

Zdravě a chutně /23.05.18
Pikantní salát à la Provence

Pikantní salát à la Provence

Blanka Kadarová, Hodonín

Zdravě a chutně /23.05.18
Jahodovo-levandulový džem

Jahodovo-levandulový džem

Podle receptu

Ivany Drtičkové ze Šumperka

Všehochuť /23.05.18
Gábinčin závitek

Gábinčin závitek

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /23.05.18
Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy

Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /22.05.18
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Milena Kalenská, Turnov

Zdravě a chutně /22.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama