Reklama
Reklama
Sladkokyselé farfalle
Fotogalerie:

Sladkokyselé farfalle

Jitka Krymláková
Jitka Krymláková
Hradec Králové 3

Těstoviny nemusí být jen přílohou. Udělějte si je jako hlavní chod nebo sytou svačinu.

Jitka Krymláková, Hradec Králové

Ingredience

  • 2 hrsti farfalle (těstoviny)
  • 1 jablko
  • citronová šťáva
  • 1/2 hrsti brusinky (čerstvé nebo sušené)
  • skořice mletá
  • 2 lžíce med

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny. Jablko nakrájíme na malé kousky a v hrnci podlijeme trochou vody. Přidáme med, zakapeme citronem, podle chuti posypeme skořicí a přidáme brusinky.
  2. Vaříme, dokud nejsou jablka měkká. Směs smícháme s těstovinami a podáváme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku

Krůtí prsní řízky v pikantním těstičku

Pikantní řízečky jsou jemné a velice chutné. Anna Strašilová, Rohozec
Vaříme express /21.05.12
Lahodné jednohubky

Lahodné jednohubky

Jednoduchý recept na občerstvení‚ které ti určitě zachutná.
Michaela Horáková, ...
Vaříme express /03.02.11
Sýrové chlebíčky

Sýrové chlebíčky

Když přijde nečekaná návštěva, pohoštění je za chvíli na stole.

Zdena ...

Vaříme express /17.07.17
Rybářova pochoutka

Rybářova pochoutka

Štika má dietní maso, můžeš ji přelít i smetanovou omáčkou.

Josef Bartušek, Luka

...
Vaříme express /11.08.17
Tuňáková pomazánka s křenovou příchutí

Tuňáková pomazánka s křenovou příchutí

Jednoduchý, levný a svěží recept.

Jana Kubištová, Jihlava

Vaříme express /27.08.12
Krůtí na oreganu

Krůtí na oreganu

Výborná minutka, která ani nedá moc práce. 

Libuše Hlaváčová, Brno 

Vaříme express /08.02.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama