Reklama
Sladkokyselé farfalle
Fotogalerie:

Sladkokyselé farfalle

Jitka Krymláková
Jitka Krymláková
Hradec Králové 3

Těstoviny nemusí být jen přílohou. Udělějte si je jako hlavní chod nebo sytou svačinu.

Jitka Krymláková, Hradec Králové

Ingredience

  • 2 hrsti farfalle (těstoviny)
  • 1 jablko
  • citronová šťáva
  • 1/2 hrsti brusinky (čerstvé nebo sušené)
  • skořice mletá
  • 2 lžíce med

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny. Jablko nakrájíme na malé kousky a v hrnci podlijeme trochou vody. Přidáme med, zakapeme citronem, podle chuti posypeme skořicí a přidáme brusinky.
  2. Vaříme, dokud nejsou jablka měkká. Směs smícháme s těstovinami a podáváme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pórkový krém s křepelčími vejci

Pórkový krém s křepelčími vejci

Tato lahodná krémová polévka se může jíst i samotná, já k ní nejraději podávám ...
Vaříme express /30.03.17
Plněné avokádo

Plněné avokádo

Osvěžující svačinka, která přijde vhod po sportovním výkonu.
Kamil Kohout, Ostrava
Vaříme express /17.04.12
Mleté maso na špejli

Mleté maso na špejli

Zbyněk Páral, Klatovy

Vaříme express /08.06.18
Orlická štika podle svaté Anny

Orlická štika podle svaté Anny

Hraška je bezlepková směs z drceného hrachu, která se v kuchyni rozhodně neztratí!

...
Vaříme express /08.11.17
Maxi pikantní pirohy

Maxi pikantní pirohy

Někdy přidávám i listový špenát nebo nadrobno nakrájené růžičkové kapustičky.

...

Vaříme express /22.08.14
Toxik

Toxik

Nemusíš se bát, otrava rozhodně nehrozí – pokud piješ s rozumem.

Jiří Michal, Praha

...
Vaříme express /18.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu