Reklama
Reklama
Sladkokyselé farfalle
Fotogalerie:

Sladkokyselé farfalle

Jitka Krymláková
Jitka Krymláková
Hradec Králové 3

Těstoviny nemusí být jen přílohou. Udělějte si je jako hlavní chod nebo sytou svačinu.

Jitka Krymláková, Hradec Králové

Ingredience

  • 2 hrsti farfalle (těstoviny)
  • 1 jablko
  • citronová šťáva
  • 1/2 hrsti brusinky (čerstvé nebo sušené)
  • skořice mletá
  • 2 lžíce med

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny. Jablko nakrájíme na malé kousky a v hrnci podlijeme trochou vody. Přidáme med, zakapeme citronem, podle chuti posypeme skořicí a přidáme brusinky.
  2. Vaříme, dokud nejsou jablka měkká. Směs smícháme s těstovinami a podáváme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kreolská rýže

Kreolská rýže

Vařená rýže se zeleninou a fazolemi je vhodná i pro vegetariány a vegany.
Vaříme express /08.05.17
Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Do těstíčka přidej trochu bílého vína.

Katka Miláčková, Praha

Vaříme express /25.12.15
Bramborová sekaná

Bramborová sekaná

Většinou ji podávám se zeleninou nebo hrnkem dobrého čaje.

Hana Šátralová, ...

Vaříme express /15.06.17
Zapečený hermelín

Zapečený hermelín

Jako přílohu dávám opečené toasty.
Lucie Vichlendová, Liptaň
Vaříme express /11.04.11
Kuřecí prsíčko s cuketovým salátem

Kuřecí prsíčko s cuketovým salátem

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /02.08.18
Rohlíková pizza

Rohlíková pizza

Italové by koukali, jak dobrá je pizza z rohlíků!
Eva Jůzová, Ústí nad Labem
Vaříme express /22.01.09
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama