Reklama
Skleněné nudle se špenátem
Fotogalerie:

Skleněné nudle se špenátem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jídla inspirovaná čínskou kuchyní u nás patří k nejoblíbenějším.

Eva Červenková, Praha

Ingredience

  • asi 30 g skleněných nudlí
  • 1 menší mrkev
  • 2 houby shitake
  • podle potřeby špenát (čerstvý nebo mražený listový)
  • podle chuti sůl
  • 2 lžíce sójové omáčky

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nudle namočíme asi na 8 minut do vody. Mezitím si dáme vařit na kousky nakrájenou mrkev
    a houbu, ke konci varu přidáme špenát a nudle a vaříme ještě asi 2 minuty.

  2. Směs slijeme a dochutíme solí a sójovou omáčkou.

Tip redakce

Houbu shitake lze upravovat všemi tradičními způsoby, tedy dusit, smažit, zapékat, fritovat i grilovat.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (20.4.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z lilků

Pomazánka z lilků

Určitě vyzkoušej! Blanka Krejčí, Chomutov
Vaříme express /30.01.16
Chlebová štóla

Chlebová štóla

Můžeme ji podávat teplou i studenou, obě varianty jsou vynikající.

Marta Nejedlá, ...

Vaříme express /12.05.16
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Vyzkoušejte vinnou klobásu jinak upravenou. Je to výborné.

Kristýna Seidlová, Pardubice

...
Vaříme express /08.06.12
Babiččina pizza

Babiččina pizza

Posílám recept na fantastickou pizzu z listového těsta, kterou jsem vytvořil úplně sám...

Vaříme express /14.01.15
Zapečený květák se šunkou

Zapečený květák se šunkou

Ideální jako rychlá večeře, kterou můžeme podávat s čerstvou zeleninkou.

Gabriela ...

Vaříme express /13.09.14
Piňakoláda

Piňakoláda

Sklenici můžeš pro lepší efekt dozdobit plátkem ananasu.
Kristýna Zavaďáková, Praha ...
Vaříme express /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu