Reklama
Široké nudle se žampiony
Fotogalerie:

Široké nudle se žampiony

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Rychlé a chutné těstoviny.

Pavla Tomanová, Orlová

Ingredience

  • 300 g široké nudle
  • trocha oleje
  • 150 g vepřové kotlety
  • trocha soli a pepře
  • 100 g mrkev
  • 1 rajče
  • 1 červená paprika
  • 150 g žampiony
  • 1 stroužek česnek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nudle uvaříme podle návodu. Na pánvi na oleji orestujeme na nudličky nakrájené maso, které osolíme a opepříme. Přidáme na tenké nudličky nebo plátky nakrájenou mrkev, nakrájené rajče, papriku a na čtvrtky rozkrojené žampiony. 

  2. Prohřejeme na pánvi zhruba 4–5 minut, přidáme uvařené široké nudle a prolisovaný česnek kvůli vůni a promícháme. 

Pošli recept! 3/2015 (4.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závitky z aljašské tresky

Závitky z aljašské tresky

Rybí maso zůstane šťavnaté. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /12.02.15
Rychlá chlebová polévka

Rychlá chlebová polévka

Chléb by měl být tvrdší.
Božena Kolářová, Pouště
Vaříme express /11.10.11
Fofr pizza se špenátem

Fofr pizza se špenátem

Veronika Ulrychová, Neratovice

Vaříme express /03.08.18
Plněné taštičky

Plněné taštičky

Toto pohoštění nezklame žádnou návštěvu.
Soňa Sommerová, Unkovice
Vaříme express /17.10.11
Smetanové těstoviny s kukuřicí

Smetanové těstoviny s kukuřicí

Dají se obměňovat, třeba salám dát jiný.

Monika Kořístková, Hranice

Vaříme express /26.06.14
Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /21.03.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu