Reklama
Sendviče z listového těsta
Fotogalerie:

Sendviče z listového těsta

Lenka Matoušková
Lenka Matoušková
Plzeň

Od té doby, co máme doma sendvičovač, vymysleli jsme už spoustu různých dobrot. Tahle k nim patří.

Lenka Matoušková, Slavonice

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 listové těsto
  • na vál hladká mouka
  • 1 cibule
  • 100 g šunka
  • sterilovaná kukuřice trvanlivý salám
  • olej 1 malá plechovka
  • plnotučná hořčice 1 lžíce na vymazání
  • kečup a hořčice 4 lžičky
  • na ochucení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto rozválíme na vále posypaném hladkou moukou na tenký plát, který rozkrojíme na 12 stejnoměrných čtverců.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku a trvanlivý salám na malé kostičky. Sterilovanou kukuřici scedíme a všechny suroviny smícháme dohromady.

  3. krok3

    Rozehřátý sendvičovač potřeme před prvním pečením lehce olejem a vložíme čtverec listového těsta. Ten potřeme hořčicí, naneseme uzeninovou směs, přiklopíme dalším čtvercem listového těsta, přiklopíme víko sendvičovače a pečeme asi 8–10 minut. Takto upečeme všechny sendviče.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jogurtové balíčky

Jogurtové balíčky

Výborně chutnají jak teplé, tak studené. Anna Šušláková, Most
Vaříme express /30.12.15
Tuňákové těstoviny

Tuňákové těstoviny

Výborný lehký oběd, který mám moc ráda.
Šárka Černá, Kutná Hora
Vaříme express /20.12.11
Plněné lodičky

Plněné lodičky

Originální jednohubky podávám návštěvám. Vždycky je chválí.

Lída Guk, ...

Vaříme express /15.06.17
Šumavská zelnice

Šumavská zelnice

Tato polévka je chutná a velmi rychlá na přípravu. Milovníky zelí určitě ...

Vaříme express /17.10.12
Omeleta s bramborami

Omeleta s bramborami

Je to vydatné jídlo, které se hodí jako lehčí oběd nebo naopak sytější večeře.
...
Vaříme express /21.11.12
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
 

Nejnovější

Játra z divočáka s cuketou

Játra z divočáka s cuketou

Zdeněk Ondruch, Kroměříž
Za pár korun /21.11.18
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /21.11.18
Domácí švestková povidla

Domácí švestková povidla

Miroslava Čiržová, Opava

Škola vaření /21.11.18
Plněné batáty se sýrem

Plněné batáty se sýrem

Ozdob jídlo bylinkami.

Podle receptu Elišky Trhanové z Loun

Zdravě a chutně /21.11.18
Pivní koláč z kynutého těsta

Pivní koláč z kynutého těsta

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /21.11.18
Paštika z hub a paprik

Paštika z hub a paprik

Pavla Teznerová, Chotěboř

Všehochuť /21.11.18
Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Skvělá svačina do školy.

Podle receptu Eriky Kolínové z Jihlavy

Všehochuť /21.11.18
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené!

Josef Vodička, Semily

Za pár korun /20.11.18
Srnčí žebra na česneku

Srnčí žebra na česneku

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /20.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama