Reklama
Sendviče s opečenou šunkou
Fotogalerie:

Sendviče s opečenou šunkou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Na piknik nebo svačinku

Podle receptu Marie Krejčové z Brna

Ingredience

  • 4 asi 1 cm silné plátky šunky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 větvičky tymiánu
  • 1 lžíce oleje
  • dle potřeby hořčice a kečup
  • 8 plátků celozrnného toastového chleba
  • 8 listů hlávkového salátu
  • 4 plátky tvrdého sýra
  • 1 paprika
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Šunku z jedné strany opatrně nařízneme do mřížky, vmasírujeme utřený česnek, jemně nasekaný tymián a opečeme na oleji z obou stran.

  2. Hotové plátky potřeme kečupem a hořčicí.

  3. Polovinu toastových chlebů namažeme hořčicí, naplníme salátem, sýrem, opečenými plátky šunky, potřeme kečupem, pokryjeme kolečky cibule a papriky.

  4. Zakryjeme zbylými plátky chleba a zabalíme do papírových ubrousků.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínovo-vaječný salát

Hermelínovo-vaječný salát

Nejlepší je, když se všechny ingredience chuťově dobře propojí, a to chce chvíli ...
Vaříme express /29.12.12
Kuskus s masem a zeleninou

Kuskus s masem a zeleninou

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /22.01.19
Pivní pomazánka

Pivní pomazánka

Milena Kalenská, Turnov

Vaříme express /26.09.18
Rizoto s tuňákem

Rizoto s tuňákem

Irena Gvozdková, Sušice

Vaříme express /02.02.18
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Mažu ji na bagetu, zdobím rajčetem.
Andrea Šebístková, Praha
Vaříme express /15.04.10
Selská omeleta s hráškem

Selská omeleta s hráškem

Přítel si ji dokáže připravit sám, ale jako většina chlapů je radši, když vařím ...

Vaříme express /21.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu