Reklama
Selský kapr v papilotě
Fotogalerie:

Selský kapr v papilotě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Rybaření je krásný i ‚‚lahodný‘‘ sport.

Lucie Stachová, Jirkov

Ingredience

  • 600 g kapra
  • 300 g vařených brambor
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g slaniny
  • podle potřeby sůl
  • trocha drceného kmínu
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Porce kapra připravujeme jednotlivě zabalené v alobalu. Alobal použijeme raději dvojitě, aby se nám balíčky neroztrhly.

  2. Střed alobalu vymažeme olejem nebo sádlem, na něj rozložíme na plátky pokrájené uvařené brambory, posypeme směsí jemně nakrájené cibule, česneku a slaniny se solí a kmínem. Nahoru dáme osolené a okmínované porce kapra.

  3. Pak balíček pevně uzavřeme. Můžeme grilovat nebo péci v troubě. Je možné použít i anglickou slaninu.

Pošli recept! 6/2016 (2.5.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený romadur v omeletě

Zapečený romadur v omeletě

Ocení ho především milovníci ‚‚voňavých‘‘ zrajících sýrů. Zdeňka ...
Vaříme express /01.08.11
Špekáčky plněné sýrem

Špekáčky plněné sýrem

Pořádné chlapské jídlo, zapíjí se pivem.

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.01.15
Listové balíčky

Listové balíčky

Jako příloha je vhodný zeleninový salát.

Martina Nováková, Zubří

Vaříme express /11.09.13
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Mažu ji na bagetu, zdobím rajčetem.
Andrea Šebístková, Praha
Vaříme express /15.04.10
Vaječný salát

Vaječný salát

Vojtěch Miláček, Praha

Vaříme express /20.03.18
Italská rybí vaječina

Italská rybí vaječina

Můžeš ji podávat kdykoliv, nejen na Vánoce.
Ctirad Kolaja, Bystřice pod Hostýnem
...
Vaříme express /19.10.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu