Reklama
Sekaná s ďábelskými fazolemi
Fotogalerie:

Sekaná s ďábelskými fazolemi

Jana Kubištová
Jana Kubištová
Jihlava

Fazole se dají jíst samotné s chlebem s chlebem nebo jako příloha k masu. Nejlepší však jsou s vychlazeným pivem.

Jana Kubištová, Jihlava

Ingredience

  • 4 plátky sekaná
  • 2 plechovky červené fazole
  • 2 nožičky ďábelská klobása
  • 1 malá plaechovka sterilizovaná kukuřice
  • Dle chuti feferonky
  • dle chuti ostrý kečup
  • 100 ml světlé pivo
  • 1 střední cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a klobásky na menší kostičky., osmahneme na rozpáleném tuku.
  2. Až bude klobása i cibule osmažená, přidáme fazole zbavené láku, kukuřici a nadrobno pokrájené feferonky. Přilijeme trochu kečupu, promícháme a nakonec zalijeme pivem.

    Dusíme asi 8 minut.

  3. Mezitím si ohřejeme sekanou, kterou poté polijeme fazolovou směsí. Podáváme s pečivem a vychlazenýn pivem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Tuhle polévku vařím ráda, protože ze zbytku uzeného masa uvařím ještě rizoto a oběd ...
Vaříme express /26.02.13
Hřebíčkové frikadely s petrželkovým bramborem

Hřebíčkové frikadely s petrželkovým bramborem

Mají trochu orientální chuť i vůni.

Jaroslav Výšek, Hodonín

Vaříme express /01.11.16
Palačinka s masovou směsí

Palačinka s masovou směsí

Místo klasické mouky můžeš použít celozrnnou.

Lucie Kulhavá, Žatec

Vaříme express /31.01.15
Toasty se zelím

Toasty se zelím

Zbylo ti zelí od oběda? Udělej si ho k večeři!
Šárka Medáčková, Děčín...
Vaříme express /08.03.10
Těstoviny s kuřetem a brokolicí

Těstoviny s kuřetem a brokolicí

Chutnají teplé i studené.

Jana Karásková, Sokolov

Vaříme express /02.10.12
Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Rychlá příprava a vynikající chuť.

Petra Holická, České Budějovice

Vaříme express /17.03.17
 

Nejnovější

Mleté maso pod peřinkou

Mleté maso pod peřinkou

Renata Hrnčiříková, Slavičín
Škola vaření /23.06.18
Fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku

Bude chutnat i dětem

Podle receptu Terezy Andělové z Chrudimi

Vaříme express /23.06.18
Zapékané nové brambory

Zapékané nové brambory

Vlasta Michalcová, Plzeň

Vaříme express /23.06.18
Pikantní kuřecí čína

Pikantní kuřecí čína

Soňa Rybářová, Litoměřice

Vaříme express /23.06.18
Kuřecí špízy s patizonem

Kuřecí špízy s patizonem

Andrea Nowaková, Bohumín

Všehochuť /23.06.18
Bramborový salát s koprem

Bramborový salát s koprem

Je skvělý i bez masa

Podle receptu Stanislavy Fiřtové z Otrokovic

Všehochuť /23.06.18
Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Určitě neodoláš

Podle receptu Kateřiny Tiché z Kolína

Sladký život /23.06.18
Paprika s rýžovou směsí

Paprika s rýžovou směsí

Martina Mináriková, Dvůr Králové nad Labem

Za pár korun /22.06.18
Slívový kompot

Slívový kompot

Týna Nikodémová, Děčín

Škola vaření /22.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama