Reklama
Sedlácké těstoviny
Fotogalerie:

Sedlácké těstoviny

Eva Fryšarová

Benešov
Jsou zdravé a navíc hned hotové.
Eva Fryšarová, Benešov

Ingredience

  • 400 g vřetena žitná celozrnná
  • 1 sklenice zelí sterilované
  • 300 g zelenina mražená
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti podravka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Po uvaření slijeme a vřetena propláchneme studenou vodou.
  2. V mikrovlnné troubě rozmrazíme a ohřejeme mraženou zeleninu (nejlépe směs mrkve a hrášku).
  3. V kastrůlku podusíme doměkka sterilované zelí.
  4. Těstoviny řádně promícháme se zelím a zeleninou. Podle potřeby dochutíme solí‚ pepřem a Podravkou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tortellini a cuketové zelí

Tortellini a cuketové zelí

Je to rychlé a lehké jídlo, vhodné jako letní oběd. Hana Šátralová, Praha
Vaříme express /25.04.17
‚‚Fofr‘‘ buchta

‚‚Fofr‘‘ buchta

Bez vážení je pečení tak zábavné.
Dana Drozdová, Veľká Lomnica
Vaříme express /01.08.11
Špagety s tuňákem

Špagety s tuňákem

Jednoduchá večeře skoro bez práce.
Helena Vebrová, Kolín
Vaříme express /23.12.11
Červeno-bílý salát

Červeno-bílý salát

S přítelem máme rádi saláty a nejvíc jsme si oblíbili saláty s balkánským sýrem. ...
Vaříme express /24.02.09
Paštika v hráškovém župánku

Paštika v hráškovém župánku

Paštiku můžeme v kuchyni použít i jinak, než ji jen namazat na pečivo.
...
Vaříme express /23.12.11
Slaninová vejce

Slaninová vejce

V téhle variantě je ocení každý muž.

Eva Fialová, Pardubice

Vaříme express /30.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu