Reklama
Salát ze surimi tyčinek a jablek
Fotogalerie:

Salát ze surimi tyčinek a jablek

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Předkrm, který báječně uvede hlavní chod.

Pavel Joucha, Praha

Ingredience

  • 250 g krabích tyčinek
  • 150 g zakysané smetany
  • 100 ml mléka
  • 200 g jablek
  • 50 g vlašských ořechů
  • šťáva z 1/2 citronu
  • podle chuti cukr moučka a sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky podélně rozpůlíme a šikmými řezy překrájíme. Jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na malé kostky. Vše vložíme do misky.

  2. Přidáme zakysanou smetanu a mléko. Vlašské ořechy přesekáme a všechny suroviny promícháme. Dochutíme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou, špetkou cukru a soli.

  3. Servírujeme s měsíčkem citronu a opečenými toasty nebo bagetou.


Pošli recept! 12/2015 (2.11.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vinná klobása zapečená s kaší

Vinná klobása zapečená s kaší

Když spěchám a potřebuji uvařit oběd rychle, upeču vinnou klobásu. Božena ...
Vaříme express /10.02.14
Pikantní  játra

Pikantní játra

Snad tě náš rodinný recept bude inspirovat.

Radka Adámková, Hořovice

Vaříme express /25.03.14
Zapečený brusinkový hermelín

Zapečený brusinkový hermelín

Podáváme ho se zeleninovým salátem.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /31.08.16
Cuketové bramboráky s koprovým dipem

Cuketové bramboráky s koprovým dipem

Jestliže ti nechutná kopr, nasekej do dipu petrželku, pažitku nebo řapíkatý celer.
...
Vaříme express /13.10.11
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

Je dobrá teplá i studená, to je výhoda. Chutná s bramborami ...

Vaříme express /09.09.16
Skleněné nudle se špenátem

Skleněné nudle se špenátem

Jídla inspirovaná čínskou kuchyní u nás patří k nejoblíbenějším.

Eva ...

Vaříme express /23.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu