Reklama
Salát ze surimi tyčinek a jablek
Fotogalerie:

Salát ze surimi tyčinek a jablek

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Předkrm, který báječně uvede hlavní chod.

Pavel Joucha, Praha

Ingredience

  • 250 g krabích tyčinek
  • 150 g zakysané smetany
  • 100 ml mléka
  • 200 g jablek
  • 50 g vlašských ořechů
  • šťáva z 1/2 citronu
  • podle chuti cukr moučka a sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky podélně rozpůlíme a šikmými řezy překrájíme. Jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na malé kostky. Vše vložíme do misky.

  2. Přidáme zakysanou smetanu a mléko. Vlašské ořechy přesekáme a všechny suroviny promícháme. Dochutíme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou, špetkou cukru a soli.

  3. Servírujeme s měsíčkem citronu a opečenými toasty nebo bagetou.


Pošli recept! 12/2015 (2.11.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborové nočky se šunkou a lučinou

Bramborové nočky se šunkou a lučinou

Nočky jsou moc dobré, ale když je někdy méně času, udělám omáčku jen ...
Vaříme express /24.07.14
Blesková pomazánka z lučiny

Blesková pomazánka z lučiny

Hodí se pro nečekanou návštěvu.
Aneta Vávrová, Hradec Králové
Vaříme express /14.09.10
Stockholmské vejce

Stockholmské vejce

Důležité je správné ochucení. Žloutek se nesmí předčasně protrhnout ani uvařit ...

Vaříme express /22.03.16
Kuřecí tajemství

Kuřecí tajemství

Lečo, slanina a krustička ze sýra dodá řízkům báječnou chuť.
Ivana Valentová, Praha
...
Vaříme express /20.01.09
Salát s domácí majonézou

Salát s domácí majonézou

Domácí je mnohem lepší než kupovaná.

Dagmar Peřinová, Nížkov


Vaříme express /16.10.15
Špenátová rychlovka

Špenátová rychlovka

Za tohle tě rodina určitě pochválí.
Šárka Hozáková, Brno
Vaříme express /04.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu