Dá se připravit předem a nechat proležet.
Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
Ingredience
- 2 lžíce ocet
- 2 lžíce olej
- 2 lžíce worcester
- 2 lžíce hořčice
- 2 lžíce kečup
- 500 g točený salám
- 6 ks okurky
- 6 ks cibule
- 1 sklenice majolka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
V hrnci svaříme ocet, olej, worcestr, hořčici i kečup a necháme vychladnout.
-
Po vychladnutí přidáme majolku a vše nalijeme do mísy, kam vložíme také na kolečka nakrájený točený salám, pokrájenou cibuli a okurky. Vše smícháme a necháme v lednici uležet nejméně 24 hodin. Salát v chladu vydrží několik dnů.