Reklama
Salát z krabích  tyčinek
Fotogalerie:

Salát z krabích tyčinek

Veronika Foersterová
Veronika Foersterová
Brno
Rychlý salát pro celou rodinu.

Ingredience

  • 1 balení krabí tyčinky
  • 100 ml majonéza
  • 10 koleček pórek
  • 1 plechovka sterilovaná mexická zeleninová směs
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř mletý
  • dle chuti citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky necháme povolit a nakrájíme je na plátky.
  2. Ke krabím tyčinkám přidáme mexickou směs, kolečka pórku a majonézu, osolíme, opepříme, zakápneme citronem a dobře promícháme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječný dip k zelenině

Vaječný dip k zelenině

Jiřina Komárová, Plzeň
Vaříme express /24.10.18
Kuřecí ‚‚čína‘‘

Kuřecí ‚‚čína‘‘

Trochu jiná, s houbami. Stojí za vyzkoušení.
Jana Roučková, Libětice
Vaříme express /09.12.10
Rizoto s masem a lečem

Rizoto s masem a lečem

Nezvyklá kombinace surovin tě nadchne.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Vaříme express /22.01.09
Barevné medailonky

Barevné medailonky

Uvař maso se zeleninou, získáš polévku i suroviny na medailonky.

Ivana ...

Vaříme express /11.05.16
Lovecký sýr se slaninou

Lovecký sýr se slaninou

Podle receptu

Nikoly Linkové z Dobříše

Vaříme express /13.06.19
Křupavé zelňáky

Křupavé zelňáky

Libor Kalivoda Prachatice

Vaříme express /30.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu