Reklama
Salát z červené řepy
Fotogalerie:

Salát z červené řepy

Petra Hrubá
Petra Hrubá
Třeboň
Rychlovka za pár korun.

Ingredience

  • dle chuti sůl
  • 1 balení sojová šunka (granulát)
  • 2 malé sklenice sterilovaný celer
  • 2 velké sklenice sterilovaná červená řepa
  • 1 sklenice tatarská omáčka
  • 1 kostka bujon

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Sojovou šunku uvaříme podle návodu na obalu v osolené vroucí vodě. Během varu přidáme do vody kostku bujonu. Uvařenou šunku vymačkámem abychom se zbavili přebytečné vody.

  2. krok2 Sterilovanou řepu a celer scedíme, necháme okapat v sítu, poté smícháme s tatarkou a uvařenou šunkou, osolíme a dobře promícháme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Tuhle polévku vařím ráda, protože ze zbytku uzeného masa uvařím ještě rizoto a oběd ...

Vaříme express /26.02.13
Rychlá kroupová polévka se zeleninou

Rychlá kroupová polévka se zeleninou

Je to bleskovka podle receptu od mé babičky.
Lenka Petelíková, Černošice
Vaříme express /08.07.12
Česneková pomazánka s kukuřicí

Česneková pomazánka s kukuřicí

Chutná všem, kdo mají rádi česnek.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Vaříme express /17.12.12
Kuřecí maso na pórku

Kuřecí maso na pórku

Lze tak připravit i vepřové kotlety.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /28.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu