Reklama
Salát s vejci a hráškem
Fotogalerie:

Salát s vejci a hráškem

Helena Hadrabová

Dobříš
Nemusíš ho vařit, příprava nezabere moc času a navíc je levný.
Helena Hadrabová, Dobříš

Ingredience

  • 3/4 balení těstoviny
  • 1 konzerva hrášek sterilizovaný
  • 6-7 vejce vařená
  • 3-4 rajčata
  • 1/2 kelímku smetana zakysaná
  • 2 lžíce tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařené těstoviny propláchneme studenou vodou. (Množství ingrediencí přizpůsobíme počtu strávníků.)

  2. Do vychladlých a okapaných těstovin přidáme nadrobno nakrájená vejce‚ r­ajčata‚ hrášek a nakonec vmícháme smetanu a tatarskou omáčku.
  3. Můžeme přidat i nadrobno nakrájený měkký salám.

Pošli recept! 8/2010 (14.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Libuše Hlaváčová, Brno
Vaříme express /03.08.18
Ruská vejce v toastové mističce

Ruská vejce v toastové mističce

Jsou rychlá, snadná a přitom efektní.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /08.07.14
Ratatouille

Ratatouille

Uvařit dobrotu z drahých surovin podle mě není žádné umění. Pořádný kumšt je ...
Vaříme express /11.06.13
Bramboráčky s tvarohem

Bramboráčky s tvarohem

Díky tvarohu jsou křupavé.

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /20.09.16
Poctivá květáková polévka

Poctivá květáková polévka

Hustá polévka, jakou máme všichni rádi. Je zdravá a navíc vydatná.
Lucie ...
Vaříme express /26.12.09
Zapékané plněné žampiony

Zapékané plněné žampiony

Příprava je jednoduchá a výsledek přitom skvělý. Do nádivky někdy přidám ...

Vaříme express /01.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu