Reklama
Rýžové nudle s tuňákem
Fotogalerie:

Rýžové nudle s tuňákem

Martina Beranová
Martina Beranová
Jihlava

Rychlá a zdravá večeře. Obzvlášť přijde vhod doplněná o zeleninový salát.

Martina Beranová, Jihlava

Ingredience

  • 2 plechovky kousky tuňáka v oleji
  • 400 g rýžové nudle
  • 1 větší cibule
  • 1 plechovka černé olivy
  • 300 ml polosuché víno
  • oregano
  • bazalka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

170 Kč

Postup přípravy

  1. Tuňáka necháme okapat, trochu oleje si ponecháme stranou. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a zpěníme na odloženém oleji z tuňáka. Když cibule trochu zezlátne, přidáme tuňáka a pár minut opékáme.
  2. Mezitím si uvaříme těstoviny podle návodu. Cibuli s tuňákem zalijeme vínem, přidáme rozpůlené olivy, dochutíme oreganem a bazalkou a necháme chvíli probublat. Servírujeme s hotovými rýžovými nudlemi.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolice  zapečená  s bešamelem

Brokolice zapečená s bešamelem

Syn si donesl recept ze  školní jídelny.  Blanka Novotná, Semily
Vaříme express /10.10.16
Salámová pomazánka

Salámová pomazánka

Majonézu můžeš zcela nahradit jogurtem‚ trochou octa a solí.
Dita Hiřmanová, Praha
...
Vaříme express /24.05.11
Tři jídla jednou ranou

Tři jídla jednou ranou

Jiří Otípka, Frýdek-Místek

Vaříme express /26.05.18
Žampiony s hermelínem

Žampiony s hermelínem

Pečené žampiony plněné mletým masem a hermelínem.

Pavel Štrougal, Ústí nad ...

Vaříme express /05.06.12
Penne s pistáciemi

Penne s pistáciemi

V minutce máte hotové syté a chutné jídlo.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /14.10.14
Nepečený dort s piškoty

Nepečený dort s piškoty

Je velmi rychlý a super osvěžující. Doma nemáme rádi nic moc přeslazeného.

...

Vaříme express /06.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu