Reklama
Rýžové nudle s tofu
Fotogalerie:

Rýžové nudle s tofu

Kamila Kuldanová
Kamila Kuldanová
Tábor
Toto jídlo patří mezi mé nejoblíbenější a všem jen doporučuji.
Kamila Kuldanová, Tábor

Ingredience

  • 70 g nudle rýžové
  • 50 g tofu
  • 10 g arašídy
  • 1 cibule
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1-2 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Podle návodu připravíme rýžové nudle. 
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm kousky tofu. Přidáme sójovou omáčku, arašídy a cibulku nakrájenou na kolečka.
  3. Vše promícháme a pokud budeme chít, můžeme pokrm ozdobit čerstvými rajčátky či limetkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněná portobella

Plněná portobella

Se skleničkou vína nemají chybu. Jitka Dvořáková, České Budějovice
Vaříme express /07.10.15
Jánošíkova placka

Jánošíkova placka

Žádnou přílohu nebudeš potřebovat.

Václav Vomáčka, Městec Králové

Vaříme express /20.11.14
Těstoviny s cibulovou omáčkou

Těstoviny s cibulovou omáčkou

Díky životu na vysokoškolských kolejích a občas doslova nepoživatelnému jídlu v menze ...
Vaříme express /20.08.08
Zeleninka s párky

Zeleninka s párky

Vybírám malé brambůrky, které jsou nejchutnější, neloupu je.

Monika Černá, ...

Vaříme express /05.08.16
Zeleninová mňamka

Zeleninová mňamka

Toto jídlo vařím hlavně proto‚ aby dcerka i přítel snědli zeleninu, která jim ...
Vaříme express /01.08.11
Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Velmi rychlé a chutné jídlo. Syn vždy pomáhá při obalování.

Lenka ...

Vaříme express /11.11.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu