Reklama
Rychlý houbový salát
Fotogalerie:

Rychlý houbový salát

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Veronika Duchková, Most

Ingredience

  • 1 sklenice naložených hříbků ve sladkokyselém nálevu
  • 4 špekáčky
  • 2 cibule
  • dle chuti barevný pepř a ocet

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Houby scedíme, propláchneme studenou vodou a nasypeme do mísy. Přidáme oloupané, na kolečka nakrájené špekáčky a proužky cibule.

  2. Podle chuti pokropíme octem (můžeme ho naředit 1 : 1 studenou pitnou vodou), ochutíme pepřem a promícháme. Servírujeme s pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ledvinky na karí

Ledvinky na karí

Ledvinky je třeba několikrát propláchnout horkou vodou nebo namočit na pár hodin do ...
Vaříme express /13.04.17
Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Velmi rychlé a chutné jídlo. Syn vždy pomáhá při obalování.

Lenka ...

Vaříme express /11.11.12
Chleba ve vajíčku jako ,,pizza"

Chleba ve vajíčku jako ,,pizza"

Jednoduchý recept, který zvládne každý.

Lenka Zdráhalová, Bystřice pod Hostýnem

Vaříme express /07.11.12
Řízky v cibulové peřince

Řízky v cibulové peřince

Je to skvělý tip na jednoduchou, rychlou a vynikající úpravu řízků.
Lucie ...
Vaříme express /17.03.10
Jednohubky s kaviárem

Jednohubky s kaviárem

Hodí se zejména pro slavnostnější příležitost.

Jana Pištorová, Znojmo

Vaříme express /28.12.15
Jahody v domácí čokoládě

Jahody v domácí čokoládě

Taková dobrota zůstane plná vitaminů.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /27.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu