Reklama
Rychlý hermelínový salát
Fotogalerie:

Rychlý hermelínový salát

Katka Miláčková

Praha
Děláme si ho jen tak na svačinku nebo ho mažeme na veku, když přijde návštěva.
Katka Miláčková, Praha

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 hermelín
  • 1 klobása šunková
  • 2 lžíce pažitka
  • 1 lžíce hořčice plnotučná
  • 200 g majonéza
  • dle chuti sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno. Hermelín i klobásu nastrouháme na hrubém struhadle do misky, přisypeme pažitku a přidáme pokrájenou cibuli, hořčici a majonézu. Vše dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.
  2. Podáváme s čerstvým pečivem. Salát můžeme využít též na chlebíčky nebo na malé jednohubky.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čertův pikantní mls

Čertův pikantní mls

Bohuslava Čeganová, Ostrava-Poruba
Vaříme express /22.10.18
Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky

Jsou výborné i studené jen tak na zakousnutí.

Eva Šimáčková, Karlovy Vary

Vaříme express /29.05.16
Bramborová placka

Bramborová placka

Jednoduchá bašta, která tě zasytí.
Lenka Rybarová, Našiměřice
Vaříme express /24.02.10
Široké nudle se žampiony

Široké nudle se žampiony

Rychlé a chutné těstoviny.

Pavla Tomanová, Orlová

Vaříme express /29.03.16
Omeleta s lososem a hráškem

Omeleta s lososem a hráškem

Neměla by být vysušená.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /22.03.15
Sýrové toasty

Sýrové toasty

Eliška Zinglová, Kroměříž

Vaříme express /08.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu