Reklama
Rychlý hamburger
Fotogalerie:

Rychlý hamburger

Claudia Štepanovská
Claudia Štepanovská
Radošovce okr: Skalica SR
Rychlá příprava a super chuť!

Ingredience

  • 1 větší žemle
  • dle chuti hořčice
  • dle chuti máslo
  • dle chuti kečup
  • 1 plátek sekaná
  • 2 listy ledový salát
  • 3 kolečka cibule
  • 3 plátky rajčata
  • 1 plátek sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Žemli podélně rozřízneme, spodní část potřeme máslem a hořčicí a podle chuti pokapeme kečupem. 
  2. Sekanou opečeme v pánvi z obou stran. Na žemli položíme salátový list, sekanou, přidáme zbylý list salátu a nakonec upravíme plátky rajčete, kolečka cibule a plátek sýra a druhou polovinu žemle.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ratatouille

Ratatouille

Uvařit dobrotu z drahých surovin podle mě není žádné umění. Pořádný kumšt je ...
Vaříme express /11.06.13
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Ragú s hořčicovou omáčkou

Ragú s hořčicovou omáčkou

Recept jsem dostala od své kamarádky.
Marie Švecová, Damníkov
Vaříme express /12.01.10
Filé s bramborami a zeleninou

Filé s bramborami a zeleninou

Pangasius chutná i těm, kteří ryby jinak odmítají.
Leona Sodomková, Brno
Vaříme express /14.09.10
Rýžové nudle s tofu

Rýžové nudle s tofu

Toto jídlo patří mezi mé nejoblíbenější a všem jen doporučuji.
Kamila ...
Vaříme express /27.08.10
Krémová česnečka

Krémová česnečka

Výborná polévka‚ která krásně voní. Zvládne ji i začínající kuchařka.
...
Vaříme express /08.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu